Иво Димчев си купи къща за 1 милион! Откъде пари?!

Иво Димчев си купи къща за 1 милион! Откъде пари?!

Иво Димчев се похвали с луксозна къща в полите на Витоша, в която се нанесе тези дни. Имотът струва поне един милион, твърдят източници.

Той е на няколко етажа, с просторен двор и е пълен с произведения на изкуството, които също са купувани на баснословни цени.

Новият дом на Иво Димчев се намира в тузарския софийски квартал „Симеоново”, сподели наскоро самият той. Провокативният артист, който преди 3 години публично обяви, че е серопозитивен, се занимава с обзавеждането месеци наред, а преди дни окончателно се нанесе в жилището.

Справка на „Уикенд” показа, че подобни имоти в този квартал вървят по около един милион лева, а някои даже са още по-скъпи. Димчев вече е опразнил големия си апартамент в центъра на София, за който търси наематели. Наемът, който е обявил, е меко казано солен – 600 евро или близо 1200 лева на месец. Жилището обаче е много просторно – цели 90 квадратни метра чиста площ. Има две спални и тераса, намира се на петия етаж в сграда на централния софийски площад „Славейкив”, обяви самият Димчев. Много негови фенове са скептични, че ще намери желаещи да плащат подобна цена в условията на тежката криза, в която живее в момента, но все пак му пожелават успех в търсенето.

По всичко изглежда, че Димчев не съжалява, че е напуснал центъра на София, и много се радва на новата си къща. Той не спира да се хвали с нея. От снимките на жилището, които публикува в социалните мрежи става ясно, че го е напълнил с произведения на изкуството, които украсяват не само стаите, коридорите и стълбището, но и двора. Става въпрос за картини и пластики, за които звездата не се притеснява да брои луди пари, а част от тях са създадени и от самия него. Такава е например една меко казано провокативна картина на голо тяло, която виси над стълбището. Че е рисувана от собственика на къщата, става ясно от голямата буква „Д”, с която е подписана.Наскоро изпълнителя на „Баница”, „Парцал” и „Водка” сподели, че е купил за къщата си и пластика на бившия министър на културата – Вежди Рашидов. За нея се е изръсил с цели 10 бона. Артистът написа цял разказ за покупката на скулптурата. „Всеки ден ми вади очите един надпис „Галерия Вежди Рашидов”. И всеки ден си викам: „Абе, ще мина някой ден да видя кво има в тая галерия. И днес си оставям аз каруцата на автомивката на 50 метра по-надолу и миячът ми вика: „Върни се, моля те, след 30 мин. и джипът ще е нов”. И излизам аз на шосето и се чудя къде ще се мотам, и гледам по-нагоре по улицата – тълпа хора и камери. Викам си: „Леле, митинг! Има проблем”. Правя още 5 крачки и виждам, че тълпата е пред галерията. Приближавам се и гледам – откриване на изложба на Вежди Рашидов. Любо Нейков се появява отнякъде и вика: „Ооо, Ивка, айде на изложба!” Влизаме, гледам аз акварели, гледам аз скулптори. И тая скулптура „Козел” много ме привлече. Питам аз галеристката колко струва, тя ми вика: 10 000 лева. Викам: „Купувам я!”

Приятелка на Иво го поздравила за избора, защото цените на подобни покупки никога не падали. Той обаче контрирал: „Викам й: „Миличка, щом моя долнопробна светлост я притежава, тя вече автоматично струва 20 000 лева. Но това е без значение, щото адски много кефи и си е само моя.” Но извън това, че Димчев много си харесва скулптурата, той таи топли чувства и към нейния автор. До ден днешен артистът помни как Вежди Рашидов преди 8 години се е обърнал към депутатите от парламентарната трибуна и е казал: „Уважаеми колеги, това дали изкуството на Иво Димчев е порнография, или не, не го решавате вие или аз, решава го публиката!”.

Засега не е известно точно коя част от новата къща на Димчев е украсена с въпросния бронзов козел. Но артистът показа снимка на своя двор, в който има саксия с форма на череп с отрязана горна част. От нея стърчат клонките на нежно младо дръвче. На стената над саксията е поставена друга стряскаща скулптура, чийто вид рязко контрастира с романтичното настроение, бликащо от зелената полянка в двора. В същото време в апартамента, който се отдава под наем, не е останало почти нищо. Там има само диван, килим и кухненските мебели, които най-вероятно са правени по поръчка и трудно биха паснали другаде./show.blitz.bg

Коментирай

Чудак

Чудак 09.11.2021 17:40

Защо господ помага на такива изроди и той не прилича на човек пълен откачал ик и защо въобще го показвате той е пълен боклук и нищожество

козел

козел 09.11.2021 17:41

Нямам нищо против този човечец,но се питам за къв му е тая голяма къща,и всички тия скъпотии?Очевидно няма да се задоми с жена,и няма да има наследници.Може би съм със стари разбирания,не знам.

боц боц

боц боц 09.11.2021 19:23

приятелката на иво стамат го поздрави

.....

..... 09.11.2021 21:00

Ще има къде да плаче на воля, вика и вие. Където да прави партита с лицемери.... Честито! Поне да си вземе животинче, да разбере какво е любов.

Пророк Илия

Пророк Илия 09.11.2021 23:42

Как откъде пари? от мъжка проституция....

Лъчо

Лъчо 10.11.2021 14:46

Завистници. На Григор Димитров почти всяка вечер му броят парите по спорта на БНТ. Българската музика не помни подобен талант. Имам 50 песни на Иво Димчев и една с една не си приличат. Слушаш и не ти омръзват. Талант !

Бронзовия козел

Бронзовия козел 10.11.2021 18:09

От къде пари ли? От някой любовник

йокин

йокин 10.11.2021 19:56

оТ ПРОДАЖБА,на БАНИЦИ.ЗАВИСТЛИВЦИ,НАПРАВЕТЕ,НЕЩО-НЕ ЗАВИЖДАЙТЕ.

Колко съм изостанала!

Колко съм изостанала! 11.11.2021 9:43

Сега за първи път чух за този човек - талант!

Бай Михал

Бай Михал 19.03.2023 23:24

Тея па ...завиждали . Как може да завижда някой на нещо такова... То си е нещастие.