Зрелище във "Фермата"! Волейболистът Владо Николов отново се връща, ще се бие със... СНИМКА

Зрелище във "Фермата"! Волейболистът Владо Николов отново се връща, ще се бие със... СНИМКА

Страхотно зрелище предстои във "Фермата" дни преди големия финал за 100 000 лева. Волейболната легенда Владо Николов ще се завърне в риалитито, в което участва преди пет години и ще се бие срещу някогашния си съперник - Яни.

Сблъсъкът в петък ще е най-големият подарък за пчеларя, който навърши 34 години в стопанството. В третия сезон на предаването Владо спечели тежък дуел срещу Яни, но реши да напусне шоуто и така даде шанс на опонента си да продължи напред.

Владислав Симанел след "Фермата": Ако имах стратегия, със сигурност щях да стигна до финал!

"100 000 лева няма да сбъднат моята мечтата, но ще сбъднат мечтата на Яни да остане на село. Видяхте, че той е страхотен, победи ме във важни битки. Това, което му липсва, е да повярва в доброто", мотивира оттеглянето си от предаването волейболистът. Впоследствие Яни оправда доверието на спортиста, бори се с нокти и зъби, за да се докаже и стана шампион в третия сезон на "Фермата".

Капитанът на Локо изхвърча с гръм и трясък от "Фермата" СНИМКА

В предстоящия специален дуел участникът от село Козлец ще получи шанс за реванш срещу Владо Николов, на когото е голям фен. Наградата за победителя ще е чест и слава./show.blitz.bg


 

Коментирай