Капитанът на Локо изхвърча с гръм и трясък от "Фермата" СНИМКА

Капитанът на Локо изхвърча с гръм и трясък от "Фермата" СНИМКА

Капитанът на Локо София напусна "Фермата" след като месеци наред рушеше мира в стопанството, пренебрегваше правилата и се държеше агресивно с останалите участници. Баскетболистът Радо си тръгна от риалитито по свое желание в момента, в който разбра, че конкурентите му се канят да гласуват единодушно за изгонването му.

До последно спортистът се пазари с тях да го оставят в предаването, за да се "поправи". "Ако ме изгоните, край с мен! Ще остана без работа, а майка ми ще се срамува от мен!", опита се да предизвика съчувствие той, а арогантното си поведение в последните весеци обясни с факта, че му е направена магия.

Викнаха лекар заради пчеларя Яни във "Фермата" СНИМКА

Останалите участници обаче не се трогнаха от тези манипулации. "Мислех, че Радо е добър човек, но сега виждам в него един лъжец", заяви докаминята Аксения.

Пратиха в изолатор баскетболиста Радо от "Фермата" СНИМКА

"Притеснявам се за психиката му и искам да излезе, защото има нужда от професионална помощ", допълни хандбалистката Камелия. Най-големите приятели на Радо встопанството - строителят Калин и агрономът Иван, също се разочароваха от него и спряха да го защитават.

За да запази достойнството си, спортистът сам си събра багажа и хлопна дървената порта зад гърба си./show.blitz.bg

Коментирай

ivutov

ivutov 01.12.2022 11:07

ТЪПАНАР БОЛЕН

Bongo Bongo

Bongo Bongo 01.12.2022 11:18

Da hodi pri Radev na rabota. Toi takiva tursi za politikata. Tupunger

Анонимен

Анонимен 01.12.2022 11:21

И за последно Радо пак се извъртя, че напуска фермата сам с "достойнство". Ха-ха достойнство у Радо. Хора, не разбирате ли, че "някой му е направил магия". Не е смешно, жалко е. Този човек работи с деца. Леле мале, майки спасете децата си. Радо е опасен психопат.