Викнаха лекар заради пчеларя Яни във "Фермата" СНИМКА

Викнаха лекар заради пчеларя Яни във "Фермата" СНИМКА

Критична ситуация се разигра във "Фермата" - един от най-силните участници в риалитито се почувства зле на Арената, а състоянието му наложи намесата на лекар.

Останал без дъх след първата битка срещу баскетболиста Радо, пчеларят Яни легна на земята и се развика за помощ.

"Дайте ми вода! Дайте ми вода! Лошо ми е!", простена той, а продукцията моментално изпрати лекар на терена. До по-сериозна медицинска интервенция обаче не се стигна, защото Яни постепенно успя да овладее дишането си и треперещ и потен, отново се изправи на крака.

Пратиха в изолатор баскетболиста Радо от "Фермата" СНИМКА

Пчеларят, който е шампион от третия сезон на предаването, се срина физически по време на извънредния дуел. В първата битка той се справи по-бързо от опоненета си Радо при цепенето на ритловици и рязането на греда, но с цената на огромно изтощение. "Радвам се, че съм жив след тази битка", каза Яни като се освести. Във втората битка - отговори на въпроси от Алматаха, съперникът му стопи преднината.

Моркова напусна "Фермата" две седмици преди финала СНИМКА

Дуелът ще продължи и утре до победата на един от претендентите за стоте бона.

Междувременно Радо продължава да се държи като черната овца на "Фермата". В последните дни капитанът на Локо София постоянно буйства и тормози всички в стопанството. Притеснени от поведението му, някои от жените поиската засилена охрана пред портата, а мъжете започнаха да обсъждат евентуалното му отстраняване от предаването./show.blitz.bg

Коментирай

иван

иван 30.11.2022 11:43

тоя да не е наркоман

Batio

Batio 30.11.2022 13:12

Янката да не се е напасал с некоя непозволена трева.Нали беха лишени лапане.

Ей па на

Ей па на 30.11.2022 15:48

Радо е едно непораснало дете,думите нетрябва неможе са непознати за него.Лъжец,нахален,безцеремонен,и да не изброявам и другите му косури.Момче вземи се в ръце и бъди почтен мъж ,вместо да се извиняваш.