Моркова напусна "Фермата" две седмици преди финала СНИМКА

Моркова напусна "Фермата" две седмици преди финала СНИМКА

"Фермата" се сбогува с един от най-работливите, позитивни и цветни участници. Моркова, както всички наричат литовеца Влад, си тръгна от риалитито само две седмици преди големия финал, когато ще стане ясно кой ще грабне стоте хиляди лева.

Въпреки че падна на Арената с 5 на 10 от хлебаря Финци, диетологът със зеленчуковия прякор запази отличното си настроение, което демонстрираше през целия сезон в стопанството.

Ето кои са най-харесваните риалити герои във "Фермата" СНИМКИ

"Доста емоции преживях във "Фермата", доста неща минаха през главата ми. Най-важното е, че опознах себе си. Опитайте се да виждате позитивното дори в най-лошото", каза след загубата Влад. Преди да си тръгне завинаги от предаването той поднесе подарък - буркан с жито, на опонента си, който преди няколко години стигна до финала на "Фермата" 2.

Красивата Аксения с изненадващо любовно признание във "Фермата" СНИМКА

На Арената двамата демонстрираха уважение един към друг, но се биха безкомпромисно. Значително по-младият, по-жилав и по пъргав Влад поведе с лекота. Литовецът стреля по-точно с пясъчни торбички, пренесе по-бързо вино в маркуч по трасе с препятствия и по-ловко напълни дамаджана с вода. Финци обаче даде повече отговори на въпросите от Алманаха и демонстрира отлична техника в цепенето на пънове и коването на пирони с малък чук.

В последната битка хлебарят майсторски разсече дебела талпа, спечели дуела и запази мястото си в риалитито. За него това е втора победа на Арената в осмия сезон на "Фермата"./show.blitz.bg

Коментирай