Ето кои са най-харесваните риалити герои във "Фермата" СНИМКИ

Ето кои са най-харесваните риалити герои във "Фермата" СНИМКИ

Кои са най-обичаните риалити герои във "Фермата"? Преди зрителите да определят своя фаворит на финала на риалитито участниците си направиха вътрешен мини конкурс за топ играч. В него двама мъже и две жени излязоха с едни гърди напред.

Красивата Аксения получи признание както от приятелите си в стопанството, така и от доскорошните си врагове. „Ти си единственият човек, който може едновременно да ме разплаче, ядоса и разсмее. Одобрявам всичко, което правиш, дори да е тъпо. Винаги бих те защитила, дори да си виновна. В теб открих истински приятел. Обичам те!“, разчувства се многодетната майка Веселка по адрес на домакинята от Поморие.

Красивата Аксения с изненадващо любовно признание във "Фермата" СНИМКА

Енергичната Аксения получи комплименти дори от агронома Иван, който дълго не можеше да я понася и дори я тормозеше. Сега обаче той я призна за най-цветния и весел участник във „Фермата“.

Хандбалистката Камелия изхвърли Хепи Ванче от "Фермата" СНИМКИ

Бившата конярка Веселка също беше издигната на пиедестал от съфермерите си. Повечето от тях признаха, че тя е вдъхновяващ пример и силна жена с изключителен боен дух.

От мъжете най-много симпатии събра ерудираният хлебар Чавдар. Конкурентите му за голямата награда от 100 000 лева го признаха не само за отличен събеседник, но и за перфектен съпруг, защото говори с огромно уважение за половинката си. "Завиждам на жена ти, искам всички мъже да бъдат като теб", заяви хандбалистката Камелия. Литовецът Влад също беше обявен за пример за подражение заради позитивната енергия, която пръска около себе си./show.blitz.bg

Коментирай