Юлиян от "Игри на волята" крие тежка семейна драма!

Юлиян от "Игри на волята" крие тежка семейна драма!

Юлиян Златев от племето на Траките, когото и участници, и зрители определят като крайно злобен и заядлив човек се оказва, че има лична драма в живота си.

Естествено тези обстоятелства не оправдават неприятния му характер, но поне го обясняват.

Като е бил малък Юлиян, родителите му се развеждат и майката решава, че синът им ще расте по-здравословно и осигурено с баща си, отколкото с нея.

Стоян от "Игри на волята" с изненадващо признание... СНИМКИ

Изоставен от майка си, той расте лишен от майчина нежност и обич. От години не се чувал с майка си и няма и желание да я чуе, пише lifeonline.bg.

Баща му, който е съдов хирург и военен, бил строг и взискателен родител, който обаче често го засягал и злепоставял пред близки и дори пред приятелката му Лилия.

Смях! Наско от "Игри на волята" бил протеже на Слави Трифонов ВИДЕО

С годините отношенията и с баща му доста охладнели и към днешна дата единственият член на семейството, който Юлиян обичал и страдал за липсата й била 3-годишната му сестричка от брака на баща му с друга жена.

Освен сестра му, още една дама топли сърцето му - неговата приятелка Лилия, с която били съседи. Тя живеела на 12 етаж в блока на Юлиян, а той самият на 10-тия, така и се запознали - по съседски.

30-годишният Юлиян признава, че това е жената, която го е променила към по-добро, тъй като преди да я срещне бил негативно настроен човек, с тежък характер. Нещо, което, според наблюдатели, не се е променило особено и можем само да си представим ситуацията преди промяната.

Потрес! Приятелката на Юлиян от "Игри на волята" го зарязала неотдавна...

Въпреки неприятния си характер, Юлиян е един от най-силните играчи в "Игри на волята: България" и един от основните претенденти за голямата награда от 200 хиляди лева. Тук изниква въпросът: това ли е формулата за успех и такъв ли е примерът, който трябва да попиват младите хора - чрез грубост и лошотия да газиш напред и да печелиш!/show.blitz.bg

Коментирай