logo

Смях! Наско от "Игри на волята" бил протеже на Слави Трифонов ВИДЕО

Смях! Наско от "Игри на волята" бил протеже на Слави Трифонов ВИДЕО

"Игри на волята" не е първата телевизионна проява на Атанас Бръндев. Симпатичният машинен инженер преди време се пробвал във второто издание на "Танцувай с мен" в "Шоуто на Слави". Там претърпял пълен крах, но пък станал любимец на Слави Трифонов. 

Наш репортер се добра до видео от участието на Наско в танцувалното шоу. Оказа се, че той няма никакви танцувални умения, но пък чувството му за хумор бе подобаващо оценено и получи симпатията на чешита Трифонов. 

Скандал! Марешка вади кирливите ризи на останалите от "Игри на волята"

На самия кастинг Наско заявил, че няма подготвен танц и песен. И въобще се чуди как са го избрали да участва. На момента се спря на една от песните на Годжи и започна с много артистични движения да имитира танц. Опитът му бе посрещнат с бурен смях от всички във журито, а Слави категорично заяви, че е уникален и го харесва. 

Шок! Стоян от "Игри на волята" пусна СНИМКА 18+ от тоалетната

Наско показа своя бистър ум и чувтсво за хумор и в "Игри на волята" Много от участниците го подценяваха и определяха като най-слабото звено. Той успя да им натрие носовете с няколко спечелени дуела и се превърна в първия участник досега, който не е губил битка. Тъкмо преобърна мнението на всички за себе си и при една от битките се контузи жестоко, което наложи отстраняването му от играта.

Социалните мрежи прегряха от разочарование, тъй като Наско бе сочен за любимец на зрителите. Те съжаляват за стеклите се обстоятелства, а видяхме, че и неговите съотборници тъгуват след напускането му./show.blitz.bg

Коментирай