Потрес! Приятелката на Юлиян от "Игри на волята" го зарязала неотдавна...

Потрес! Приятелката на Юлиян от "Игри на волята" го зарязала неотдавна...

Юлиян Златев често става център на вниманието в "Игри на волята", а причината е, че явно иска да се доказва и да мери сили и талант. Освен това той е и един от най-недолюбваните участници във формата.

Малцина знаят, че наскоро Златев, е бил изоставен от приятелката си Лилия, която била безкрайно разочарована от арогантното му поведение в предаването и споделила пред близки, че никога не е виждала Юлиян в подобна светлина.

Сефте в "Игри на волята"! Траките стъпиха в лукса и показаха горещи тела... СНИМКИ

Чашата преляла, когато Юлиян започнал да се закача с Роберта, още докато съществуваше племето на прабългарите. Малко след като излязъл от шоуто (предаването е заснето предварително и снимките отдавна приключиха – б.а.), приятелката му сложила край на връзка им, пише "Галерия".

Лилия е икономист по професия. Наскоро е завършила и втората си специализация „Застраховане и социално дело“. С Юлиян се запознават покрай работата й в спортен клуб „БСО“, където Лиляна се изявява като рекламен мениджър. Заедно са от близо година и за това време учителят неведнъж я е потискал със жлъчни коментари.

Прабългарите изчезнаха като племе от "Игри на волята"

В "Игри на волята" обаче, Лилия имала възможност погледне отстрани любимия си останала, меко казано, шокирана от човека, когото вижда. За решението да сложи край на връзката им помогнали близките й, които били възмутени от представянето му в „Игри на волята“.

Всъщност Юлиян е един от силните играчи в шоуто. По време на битките той се представя безупречно и благодарение на него сега племето на траките е едно от най-многобройните. От чисто морална гледна точка обаче съотборниците му го оценяват критично.

В "Игри на волята" пак стана страшно, валят крясъци и закани от... СНИМКИ

Стратегията на учителя от самото начало на играта е да елиминира слабите звена в племето чрез остри психологически атаки./show.blitz.bg

Коментирай