Стефан Илчев стана клонинг на Преслава (СНИМКИ)

Стефан Илчев стана клонинг на Преслава (СНИМКИ)

Стефан Илчев за пореден път доказа акъв голям талант е по време на последния лайф на "Като две капки вода". Задачата не му беше лека. Трябваше да влезе в кожата на Мария Илиева и то пред очите на оригинала. 

Структурата му обаче не се оказа подходяща за имитация на финната Мария Илиева. И въпреки че шашна всички с дълги и прави крака, в лицето мязаше повече на фолкпевицата Преслава. Мария има голямо, слабо и остро лице, докато неговото е леко по-пухкаво. 

Отвлякоха Стефан Илчев в неизвестна посока! (СНИМКИ)

Зрителите на шоуто категорично отхвърлиха визията, но пък не спряха да го хвалят за певческата и актьорска работа. "Каквото и да говорите за него, той си остава най-талантливият от всичките! Колкото и да го псувате,че бил не знам си какъв си, той има уникален талант! Победител! Браво,  момчее! Вие просто не виждате таланта му и го подценявате", тръгнаха да го защитават негови почитатели. 

Стефан Илчев проговори за "Като две капки вода"

"Мило момче, за теб няма невъзможни неща. Ти си уникат! Респект дете! Адмирации! Прекланям се пред твоя талант. Ти си единствен, неповторим, уникален", пише друга впечатлена от него зрителка.

Много от почитателите на шоуто са на мнение, че дори се е справил по-добре от оригинала. "Стефчо, ти викаш, че Мария Илиева била голяма жена. Е трябва да ти кажа, че Марчето може само пасти да яде пред тия крака, дето ти извади", пишат още в страницата на шоуто във "Фейсбук"./show.blitz.bg

Коментирай

reee32

reee32 15.05.2019 10:18

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g