Отвлякоха Стефан Илчев в неизвестна посока! (СНИМКИ)

Отвлякоха Стефан Илчев в неизвестна посока! (СНИМКИ)

Един от най-убедителните изпълнители в тазгодишното издание на култовия формат „Като две капки вода” Стефан Илчев преживя истинско приключение, в което и без да е с вързани очи, не знаеше нито къде отива, нито какво ще прави.

Броени дни преди „Капките” Стефан отлетя с полет изненада, след като буквално бе отвлечен от свои приятелки в неизвестна посока.

„Когато имаш луди и несравними приятелки, които да ти кажат да стягаш багажа часове преди да полетиш в неизвестна посока... Необяснимо е! Благодаря ви, момичета! Щастлив съм за пореден път с вас...”, пише певецът в социалните мрежи, а статусите му издават всичко.

От снимките става ясно, че това импровизирано пътуване, организирано от приятелките на Стефан, е по повод неговия вчерашен рожден ден. Посоката е Лисабон, където щурата компания е купонясвала до зори.

„Ето тук ме доведоха тези мои, прекрасни момичета! Старт!!!”, загатна чаровникът минути преди бурния празничен маратон да започне.

Любопитна подробност е, че няколко дни преди своя рожден ден, Стефан Илчев посрещна и рождения ден на любимата си кръщелница Ема. „Желая ти да си здрава, много щастлива и мечтаеща. Върви смело напред и ще имаш безброй поводи да се усмихваш и с лекота ще постигаш целите си! Прегръщам те и те обичам! Ще се видим скоро!”, поздрави я в профила си той./show.blitz.bg

 

Коментирай

Aaahh

Aaahh 13.04.2019 13:53

Браво на момчето, да е живо и здраво и...дай Боже всеки му

lek

lek 14.04.2019 11:35

Аз си поръчах шоколад . Това е най-мощният естествен препарат за изгаряне на мазнините, който е известен в света!Но внимавайте с дозировката.Не повече от 3 чаши на ден . Резултатът е просто супер, не мога да изчакам за да видя, каква ще съм след 4 седмици :-)))http://bit.ly/2ChN29F

Силвия

Силвия 15.04.2019 5:45

Аз съм за него, дано той да спечели предаването! Невероятен талант, същевременно земен и скромен!

Нина

Нина 15.04.2019 23:42

За Стефан съм с две ръце и със сърце..!!!