Родна тиктокърка с шокиращо разобличение за една от мацките в "Ергенът", оказа се, че е... ВИДЕО

Родна тиктокърка с шокиращо разобличение за една от мацките в "Ергенът", оказа се, че е... ВИДЕО

Колкото повече се приближават към целта, толкова по-скандални стават проявите на момичетата в "Ергенът". Не всяка от тях обаче, държи да се набива непременно на очи, а в същото време много далновидно си изпълнява замислената стратегия.

Става дума за Карина, с която Виктор няма почти никаква връзка. Тя винаги стои встрани и може да се каже, че сякаш не участва в риалити формата. Кари обаче, редовно получава рози от Виктор Стоянов, въпреки че той нито веднъж не я е канил на среща. В същото време изгони доста момичета, с които е имал по-близки отношения. 

Зори от "Ергенът" се оказа милионерска щерка, родителите й са... СНИМКА

Популярна родна тиктокърка наскоро направи скандално предположение, че именно Карина е двоен агент в "Ергенът". Ина е психолог и прави профили на момичетата от риалити шоуто. Забелязала е, че Виктор прави микро изражението презрение, когато подарява роза на Карина. Изражение, което криело "скрита вътрешна неприязън", твърди Ина. 

В интерес на истината, между Кари и Виктор е имало един излъчен разговор, който дори не беше свързан с любовна заиграва, а бе провокиран от от други обстоятелства, за които Ина припомня във видеото си.

Ето я горещата бивша голяма любов на "Ергенът" Виктор СНИМКИ 18+

Карина е почти винаги в тотална сянка, не е в центъра на обектива. Не участва в разговорите с другите момичета, не заема страна и няма как изобщо да се разбере, че това момиче участва в шоуто.

@ina_psychologist Таен агент ли е Карина от ЕРГЕНЪТ #ергенът #ергенътсезон1 #ергенът2022 ♬ original sound - Ina_Psychologist

Ина смята, че Кари е двоен агент, който снася на продукцията вътрешни клюки, когато камерите не работят. От продукцията пък я гримирали и обличали все с незабележими дрехи, за да не привлича вниманието на зрителите, смята още тиктокърката./show.blitz.bg

Коментирай

Грхргрг

Грхргрг 13.04.2022 10:59

Много е безлична наистина, но чак пък презрение от ергена не съм забелязала. Ще видим дали е скрита лимонка.

Ами,

Ами, 13.04.2022 11:12

Хубава жена е Карина,естествена и не си сваля гащите като Блажка Безгащникова пред всеки мъж който види,нито злобна нахвърляща се с грозни епитети към Александра като рускинята и мюсюлманката.Людмила е отвратителна.

Знаеща

Знаеща 15.04.2022 21:54

Тази е доста антисоциална, както се оказа и саможива и самодостатъчна . Не и трябвал мъж, няма телевизор, даже на лесбийка ми прилича