Зори от "Ергенът" се оказа милионерска щерка, родителите й са... СНИМКИ

Зори от "Ергенът" се оказа милионерска щерка, родителите й са... СНИМКИ

Зори от "Ергенът" се оказа милионерска наследница. Оказа се, че родителите й въртят доста фирми и медицински център и лаборатория.

Дружествата на Господинови имат сериозен капитал и годишен оборот за стотици хиляди левове, показа наша проверка. Само майката на Зори Джи, както я наричат в социалните мрежи, върти цели 6 фирми. 

Ето каква е тарифата на Зори от "Ергенът", мрежата прегря... СНИМКА

Всъщност родителите на Зорница спонсорират безбройните й обучения, семинари и курсове, които е завършила и продължава да търси какви нови умения да придобие. Това, за което може да се завиди на риалити героинята, са пътуванията й. Зори е обиколила половината свят, но сама, никога с мъж или с приятелки, защото не можела да си намери ерген, който да отговаря на високите й критерии, пише "Уикенд".

Доминикана, Египет, Малдиви, Занзибар, Тайланд, Катар, Бали, Индия, Шири Ланка, Израел, Баку, Сингапур и Узбекистан, са само част от страните, които е посетила Господинова. Тя няма шефове и блестяща кариера, защото, всъщност, работи за родителите си, но не е ясно точно какво. Освен това е осигурена и готова за семейство, което е и единственото нещо, което й липсва.

Жоро Френски съсипа Зори от "Ергенът"! Обяви я за неадекватна и... ВИДЕО

"Бях влюбена във Виктор. Той изключи човек, който държи на него, цени го и вижда положителни качества в него. Виктор не ме оцени и много загуби", коментира 32-годишната брюнетка.

Зрителите на шоуто още в началото предположиха, че Зори Джи има пари, съдейки по многото й обучения и курсове, но не й кариера. Риалити звездата живее в своя реалност и не е в час със заобикалящия я свят. Търновката не крие, че е живяла на различни дестинации – от екзотични, по-екзотични и е доста разочарована от шоуто, и от това, че Виктор Стоянов не я избра да продължи. Милионерската щерка не скри, че иска на по-късен етап да се установя зад граница.

"Винаги съм симпатизирала на това да живея в чужбина"“, заяви тя в скорошно интервю и уточни, че "Ергенът" не я е оценил. Костадинова не успя да даде на Виктор бележка, в която разкри, че е написала: "Любовта ми все по-силна става, но ревност жестока се задава. Ако искаш ти да бъдеш с мен, покани ме на романтична среща вдругиден".

Пълен потрес! Чуйте и вижте какво прави Зорница от "Ергенът"! ВИДЕО

По ирония на съдбата всестранно развитата госпожица си тръгна от шоуто, точно когато обясняваше, че усеща, че чувствата й с Виктор са взаимни. Близки до бизнес дамата, която е и певица, ала Джорджано, разкриха, че Зори е изплашила всички ергени в родното й Велико Търново, и околията, защото още след втората среща им говорела за брак, деца и дори предбрачен договор./show.blitz.bg

Коментирай

Киликанзера.....Зора

Киликанзера.....Зора 11.04.2022 10:18

Изкукала стара мома

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 11.04.2022 10:43

ПАРИТЕ ВАШАТ ДО ВРЕМЕ...

bride22

bride22 11.04.2022 11:12

Туй куку мъж няма да завъди

ха ха

ха ха 11.04.2022 11:53

Родителите и милионери,купуват и сертификати,спонсорират и пътешествия, но не могат да и купят мъж та все сама обикаля света.Има нещо обсебващо в нея.

Вампирът

Вампирът 11.04.2022 17:44

Зз, Нисферату, ще взема таз Зорница-вампирица, за моя Вампирела. Но ще искам и 10 милиона зестра. Зелено!

хахаха

хахаха 12.04.2022 2:07

опази Боже от такава щерка. Амин.

Леле!

Леле! 12.04.2022 2:10

Чудовищно грозна.

HOLLYWOOD and holywater aganist

HOLLYWOOD and holywater aganist 12.04.2022 4:02

има ченето на БРУС УИЛИС

за всеки влак има пътници

за всеки влак има пътници 12.04.2022 11:54

на тая Вампирела ще и купят мъж. Ако дадът достатъчно мама и тати все ще се намери някой мераклия. В това меркантилно общество като българското, всичко е въпрос на пари.

Алито

Алито 12.04.2022 16:26

Лелее,мн мн мн грозно чудовище, както и всички други в това перверзно предаване ,,ергенът,,!!!!!!!

Гръцка Трагедия

Гръцка Трагедия 16.04.2022 1:36

Момичето е леко грозновато, но да си намери някой подобен мъж и ще са щастливи. Красиви мачовци не са за нея и с толкова дипломи и сертификати трябва да има по реална оценка на света около нея.