Правят битка за проклети жени във "Фермата", а те...

Правят битка за проклети жени във "Фермата", а те...

Гадна битка за проклети жени се задава във "Фермата", обяви с нескрито задоволство водещият Андрей. В понеделник, по време на отборния дуел, две силни участнички ще се хвърлят в най-тежкото, мръсно и клаустрофобично изпитание, което обикновено е запазено за мъжете.

Вдовицата и собственичка на автокъща Лили от "Канатица" и фитнес треньорката Ния от "Елбетица" ще се състезават в копането на пясъчен тунел - физическо и психическо мъчение в изключително тясно пространство.

Във "Фермата" стана горещо: Петър разкри коя харесва и всички онемяха от отговора

Колкото повече напредват към края му, толкова по-силно се ще се заклещват, пясъкът ще пълни очите, ушите и устата им, въздухът няма да им стига, а паниката ще ги залива.

"За мен това е една от най трудните битки във „Фермата“, защото освен физическа сила изисква и стратегия", заяви Лили. Съперничката й Ния също се закани да се изправи срещу страха си от затворени пространства и да го победи.

Извънредно: Изгониха Иванка от "Фермата" без да я пуснат на Арената

Освен тях двете, на Арената в понеделник ще се състезават учителката Теди от "Канатица" срещу цигуларката Линда от "Елбетица".

При мъжете битката ще е между собственика на брандинг студио Иван от червените и сервитьора Андрей от зелените. В отборното изпитание двата тима ще трябва да покажат също знания по българска история и да минат през тежка щафета./show.blitz.bg

Коментирай

Читател

Читател 27.10.2023 10:08

Няма по-отвратително нещо т татуиран мовек. Що за мода, що за простотия!

Ох на бати

Ох на бати 27.10.2023 13:21

аз може ли и четирите на калъп да ги онодя

Капитана

Капитана 27.10.2023 17:47

За тази татуираната писаха в един сайт, че е секс маниачка тип нимфоманка и е правила тройка с Иван и Андрей за да вкарат в предаването!