Във "Фермата" стана горещо: Петър разкри коя харесва и всички онемяха от отговора

Във "Фермата" стана горещо: Петър разкри коя харесва и всички онемяха от отговора

Във "Фермата" напоследък става много горещо, но не само заради ожесточените битки, но и заради интимните подробности, които разкриват участниците. Наскоро жените в стопанството описаха по какъв точно тип мъже си падат. И, разбира се, това провокира голям интерес.

Фитнес треньорката Ния, която отглежда сама малкия си син, първа се осмели да опише идеалния партньор. "Трябва да има чувство за хумор, да е добродушен и да обича детето ми", обясни 27-годишната участничка, която приковава вниманието с перфектно тяло и атрактивни татуировки.

Извънредно: Изгониха Иванка от "Фермата" без да я пуснат на Арената

Още с влизането си в риалитито тя хвърли око на атлетичния Георги, който обаче бързо я отряза, насочвайки вниманието си към гимнастичката Валерия. Въпреки че не получи, каквото искаше от земеделеца, Ния запази добри отношения с него.

Гимнастичка си тръгна от "Фермата" след жесток бой на Арената и...

Продавачката на цветя Еми също описа с една дума перфектния мъж. "Трудолюбив, друг не мога да търпя", отсече участничката, която е сред най-работливите стопанството.

Далеч от риалитито тя обикаля с бус градските пазари и продава цветя, като всеки ден си ляга в полунощ, а 4 часа по-късно вече е на крак. С бащата на дъщеря си Еми се е разделила, когато детето било само на 30 дни и оттогава се грижи сама за него.

Вдовицата Лили спретна шоу на басейна във "Фермата" и показа... СНИМКИ

Актьорът Петър също не пропусна да опише перфектната половинка, като в мечтите си той се вижда до "силна жена, със собствено мнение"./show.blitz.bg

Коментирай