Потрес! Участничка в "Игри на волята" изяла собствената си плацента СНИМКА

Потрес! Участничка в "Игри на волята" изяла собствената си плацента СНИМКА

Участничка от новия сезон на "Игри на волята", което стартира тази вечер в ефира на Нова тв, е изяла собствената си плацента, както става ясно от визитката, която Велислава прави за формата. 

Във видеото тя признава, че след раждането на синовете си, е изяла плацентата. Не само това, а собственият ѝ мъж й е направил шейк, който тя изпила с удоволствие след това.

Секси риалити звезда е първата участничка в "Игри на волята" СНИМКИ 18+

"Не си ли е прегризала пъпната връв сама, не я признавам.", "Ако роди още 2 деца, ще преяде с плацента", "Дано да изтрае по-дълго в играта. Интересен участник е.. Много ми хареса.", "Хубавичка, да беше премълчала какви шейкове пие", "Вели, на първо място, е страхотен човек, супер всеотдайна. А на второ място е супер забавна. Не очаквах да я видя днес сред участниците, но бях забравила колко луда може да е", гласят само малка част от многобройните коментари по адрес на Велислава в социалните мрежи.

Вече е известно, че този сезон на "Игри на волята" започна с разделените на три отбора участници, като има сериозно женско участие особено в екипа на "Безстрашните", където се събраха пет жени и двама мъже. Другите два отбора са "Супергерои" и "Непобедимите"./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 04.09.2022 15:22

Ша й изям пудгада аз на тая. И ша я черпа родопски калмари щом обича такива работи. Ходжата ми ги доставя пресни.

Борис

Борис 19.09.2022 20:37

И какво, по-умна ли е вече?

Streethawk

Streethawk 23.09.2022 22:46

ужас днешните хора какви глупости правят но се чудя как така е станала майка с тези толкова видими белези като бенката на челото и и брадавицата от страни на врата и аз никога не бих спал с такава още по-малко да се оженя за нея.