Секси риалити звезда е първата участничка в "Игри на волята" СНИМКИ 18+

Секси риалити звезда е първата участничка в "Игри на волята" СНИМКИ 18+

В навечерието на новия сезон на "Игри на волята" сме, а участниците тази година ще са още по-интересни и различни от миналите сезони. Вече е известно и името на първата популярна участничка в новия сезон - Жени Джаферович.

Инфлуенсърката съобщи новината официално в Instagram, където попита последователите си: "Къде бях цяло лято?", а голяма част от предположенията бяха именно, че половинката на Ваня Джаферович е била участник в риалити шоуто.

Голямо щастие сполетя един от най-желаните мъже в "Игри на волята" ВИДЕО

По-късно Жени потвърди новината в стори, но също и в пост, в който попита същото. Факт е, че жената до Ваня Джаферович се беше скрила за доста дълго време от социалните мрежи, а това повдигна доста въпроси, на които сега вече има ясен отговор. Повече подробности около участието на Жени в новия сезон на "Игри на волята" не са известни, но изглежда, че се е задържала доста дълго.

Инфлуенсърката показа на снимки и белези по тялото, което значи, че се е впускала в доста сериозни битки. 

Жени Джаферович отслабна и пръсна луд сексапил СНИМКА 18+

В четвърти сезон на "Игри на волята: България" ще има много нови, различни и още по-сложни битки, пред които племената ще бъдат изправени. И в четвърти сезон племето, заело втора позиция на териториалните битки, ще се настани в Стопанството. В сравнение с меандрите на реката, стопанството е далеч по-приветливо. Най-малкото храната е осигурена. За да има реколта обаче, работата е изморителна. Особено за онези, които не са хващали мотика и гребло през живота си. 

Племето победител в териториалната битка ще разполага с луксозна вила на българското Черноморие. Огромна къща с всички възможни удобства. Няколко спални и бани, лятна кухня и басейн. А от панорамната тераса се открива гледка към цялата прелест на морския бряг край Царево. Кой не би искал да живее тук. Къща-мечта с гледка към морската шир./show.blitz.bg