Потрес! Меки китки се предложиха на Наско от Hell's Kitchen СНИМКИ

Потрес! Меки китки се предложиха на Наско от Hell's Kitchen СНИМКИ

Славата връхлита с бързи темпове един от любимците на шеф Виктор Ангелов от тазгодишния сезон на Hell's Kitchen - Атанас Балкански, който бе на крачка от голямата победа на финала.

Освен на все по-мощно женско внимание в социалните мрежи, Наско вече може да се "похвали" и с мъжки предложения, които самият той би спестил като съдържание, но е ясно с каква насоченост са.

Яростен финал и ето кой печели Hell's Kitchen СНИМКИ

Младият готвач, който прилича и на манекен с тази външност, вече не знае как да се отърве настоятелните и все по-неприлични предложения, които му отправят представители на собствения му пол, пише "Уикенд".

Всъщност Наско събра заведна фенска маса още с първите си появявания в ефир, а освен невероятните му кулинарни умения, и дълбоките му сини очи накараха жените да го следят все по-редовно.

Реджеп от Hell's Kitchen без малко да пламне като факла

26-годишният пловдивчанин вече е доста притеснен обаче, защото освен с всевъзможни комплименти не само от жени, в социалната мрежа го заливат и с какви ли не предложения за интимни срещи, включително и отправени от мъже. Някои дори предлагали пари на младежа, в случай че покаже отзивчивост към симпатиите им.

Засега Наско отминава с аристократично мълчание, дори вече е спрял да чете съобщения от непознати мъже и директно ги триел. За сметка на това обаче, е все по-активен в разясненията към симпатични млади момичета, които искат да разберат колко е висок и дали цветът на очите му е натурален, или носи лещи. Съдейки по отговорите, сините му очи са дар от природата, а ръстът на Балкански е 190 сантиметра.

"Браво! Шеф като Балкан!", дивят се фенките. И не спират да сипят комплименти върху него.

Припомняме, че малко преди да влезе в Кухнята на ада, Атанас се раздели с приятелката си Йоана, с която се запознават в родния Пловдив. Момичето е инженер по образование и работи в софтуерна компания в Града под тепетата, а Наско, преди да влезе в кулинарното предаване, е главен готвач в елитен столичен ресторант. Разстоянието от 140 километра между двамата града се оказва достатъчно, за да раздели младата двойка.

Вижте каква неустоима красавица е жената на шеф Виктор Ангелов СНИМКИ

Вероятно именно заради това в момента Наско усилено търси новата дама на сърцето си, като междувременно е успял да стане любимец и на някои представителки на родните ВИП-среди. Една от тях е водещата Ива Дойчинова, която преди няколко месеца му даде първия шанс за изява в Нова тв. Тя го покани да ѝ помогне в подготовката за участие в предаването "Черешката на тортата". После младежът решил да опита късмета си и в Кухнята на ада./show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 24.05.2020 14:21

Ми,колко му е?!Ще замижи и напред.То и без това свестни мъже си няма,какво от това,че ще се увеличат с още един?!

до Alex

до Alex 25.05.2020 17:27

Пращиш от мозък!

Александър Колев

Александър Колев 25.05.2020 23:58

Определено прилича на Джордж Майкъл на младини, и като го гледам си е точно за тези които са го потърсили. А това извинение, че “приятелката“ му е в друг град е много удобно за да не издаде сексуалността си.