Реджеп Бадев безспорно е най-недолюбваният от зрителите участник в Hell's Kitchen този сезон.
30-годишният готвач демонстрира високо самочувствие и своенравност дори и пред шеф Виктор Ангелов. Всъщност Реджеп притежава темперамент и емоционалност, присъщи за италианците, което не е случайно, предвид факта, че живее на Ботуша от 5-годишен.
Реджеп се е сблъскал с немалко трудности заради детството си в чуждата страна и определя детските и тийнейджърските си години като най-голямото си изпитание. Самочувствието му обаче не е съвсем безпочвено, пише "Галерия".
Едва на 30 години той вече е главен готвач в голям хотелски комплекс в Германия. Освен това е имал честта да готви за един от най-великите италиански футболисти Роберто Баджо. Не му поднесъл обаче някое засукано ястие, а сандвич с миди Сен Жак. Но понеже в живота нищо не е само черно или бяло, Реджеп е имал и доста опасни моменти в кухнята.
Най-страшният от всички е когато 40 тона олио се запалили пред очите му, но за щастие се разминал на косъм от фаталния инцидент. В детските си години не искал да стане готвач, а пилот. Семейството му обаче настояло да се насочи към занаята в кухнята. Днес не съжалява, защото с годините открил, че кулинарията е истинска страст.
След като стигна ниво главен готвая в голям хотелски комплекс, Реджеп мечате да стане кулинарен критик и да обикаля целия свят. Разбира се, иска и да отвори собствен ресторант. В Hell's Kitchen влиза, за да стане известен. Вероятно скандалното му поведение също е добре обмислена стратегия, за да изпъкне. Зрителите помнят, че Реджеп се прояви още в началото на шоуто като предизвика конкурента си Димитър, който от своя страна го ритна и беше изгонен от шеф Ангелов./show.blitz.bg
Коментирай
ОФ-БЕ 06.04.2020 11:00
Симпатяга.Не ги гледам защото пък шефа им е отвратителен.
li05 07.05.2020 14:02
От статиите за Гала ми се доповръща.това ли са Ви материалите?
Боряна Илиева 21.05.2020 15:37
Да спечели достойният. Реджеп често лъжеше, и смяташе това за нормално. Шеф Ангелов е строг и справедлив. Съвременното кулинарство е сбор от много познания за самата храна, подправки, съчетание на техники за готвене, умения за екипна работа.