Ненчо Балабанов разкри защо няма да участва в 'Капките"! Скъсал е договора с Халваджиян...

Ненчо Балабанов разкри защо няма да участва в 'Капките"! Скъсал е договора с Халваджиян...

След месец стартира новия сезон на "Като две капки вода", който ще представи едни от най-успешните участници от всички осем сезона досега. 

От продукцията обявиха имената на всички осем участника, но сред списъка не е това на Ненчо Балабанов, който още миналата година заяви, че няма търпение да се впусне отново в това приключение. Зрители се чудят какво се случва и не спират да задават въпроси. 

Поли Генова призна за "Капките" и се изложи с правописна грешка СКРИЙНШОТ

 

"Мили приятели, много от вас ме питат защо не съм в този сезон. Снимаме трети сезон на сериала и се застъпват сериозно датите на Ол Инклузив и на Две капки вода. Затова няма как. Стискам палци на всички участници и им пожелавам успех. Шоуто ще е неповторимо", оправда се Ненчо, който стана победител в третия сезон на шоуто. 

Репортер на ШОУ направи бърза проверка и установи, че думите на Ненчо са истина и той в момента се намира в Банско, където се снима третия сезон на сериала Ол инклузив. Приближени до фирмата на Халваджиян ни увериха, че Ненчо наскоро е прекратил договорните си отношения с Магърдич Халваджиян, което вероятно също е изиграло роля да не е част от финалния списък с участници, макар да е един от най-колоритните участници от всички сезони досега.

В девети сезон ще видим Азис, Милица Гладнишка, Поли Генова, Фики Стораро, Рафи, Софи Маринова, Михаела Маринова и Къци Вапцаров./show.blitz.bg

Коментирай

Спас

Спас 28.01.2021 12:31

Шоуто само ще загуби от отсъствието на Н. Балабанов, но пък ще му се радваме във втория сезон на филма.

Maliii

Maliii 28.01.2021 17:23

Само не разбрах къци закакво са го поканили егахти калъфа е тоя отгоре на всичко няма никакъв талант според мен

Аре ве

Аре ве 28.01.2021 17:25

И къде казва ненчо че е скъсал договора си с халваджиян ей като пишете такива тъпи заглавия направо ви тегля по една сочна путка майнатъпаци смотани

Еми

Еми 28.01.2021 17:40

@Maliii: как Къци, кой ще плаща таксите на синчето в чужбина в университета..

Тони

Тони 29.01.2021 9:48

Много фенове ще загуби предаването заради Ненчо.Всички го очакваха в този сезон !Невероятен е!!!Същото се отнася за Рачков!!!Нищо не е същото без него!! Боза и половина!!!!!?