Поли Генова призна за "Капките" и се изложи с правописна грешка СКРИЙНШОТ

Поли Генова призна за "Капките" и се изложи с правописна грешка СКРИЙНШОТ

Вече са ясни участниците в новия сезон на "Като две капки вода", който ще стартира на 22 февруари. За първи път продуцентите обявиха накуп звездите, които цели три месеца ще забавляват зрителите със своите имитации на наши и чужди артисти. 

Поли Генова е сред осемте участника и побърза да се похвали в социалните мрежи с ангажимента си по време на пандемия, но стана за смях с правописа си. 

Поли Генова призна нещо разтърсващо за бременността си...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poli Genova (@poli.genova)

 "И такаааааа, the show must go on! Много се кефя, че съм част от All Stars - новият, 9-ти сезон на “Като две капки вода” (#YourFaceSoundsFamiliar) и нямам търпение съвсем скоро отново да се превъплатя в различни образи", написа чаровната блондинка, но явно от вълнение и бързане допуска правописна грешка в думата „превъплътя“, където обърка буквата ъ с а.

Заедно с Поли на сцената на любимото шоу ще се качат още Софи Маринова, Рафи, Милица Гладнишка, Азис, Михаела Маринова, Фики Стораро и Къци Вапцаров. Оказа се, че това са най-култовите участници от всички сезони досега, които получават втори шанс да се докажат и извоюват победа в шоуто./show.blitz.bg

 


 

Коментирай

Едно малко уточнение:

Едно малко уточнение: 26.01.2021 13:53

И превъ... и тревъ се тая, няма да се връщаме в училище я! А даскалите трябва да се срамуват че не са я научили когато е трябвало!

Ха ха ха

Ха ха ха 26.01.2021 14:31

Голям праз! Повечето драскачи в жълтия ви сайт са повече от неграмотни и се излагате всеки ден по стотици пъти, но сте тръгнали да търсите грешки на една певица.

fuck blitz

fuck blitz 26.01.2021 15:22

Объркала една буква...ми айде убийте я с камъни тогава....

Alex

Alex 26.01.2021 21:13

Ееее,вие пък сте много взискателни!Я погледайте нашите телевизии,да видите какво е А-кане и Ъ-кане и незнание как трябва да се четат десетичните дроби,пък за проценти да не говорим!

ССД

ССД 29.01.2021 22:12

Само тази грешка ли видяхте? Значи и вие сте от същия дол дренки, защото има и още. Когато извадите гредите от вашите очи, тогава търсете треските в очите на другите!