Мощен хейт заля новия "Ерген" Евгени Генчев, оказа се, че той... ВИДЕО

Мощен хейт заля новия "Ерген" Евгени Генчев, оказа се, че той... ВИДЕО

Втори сезон на "Ергенът" вече чука на вратата, особено след като вече стана ясно и кой ще влезе в ролята на най-желан тв ерген у нас в следващите месеци.

Става дума за пианиста Евгени Генчев, който със сигурност е провокирал интересна на мнозина, но също така явно предизвика и не малко недоброжелателни реакции в социалните мрежи. Нещо повече - оказва се, че Евгени не впечатлил мацките от първи сезон на романтичната продукция, по-конкретно победителката Виктория Капитонова, Людмила и Венета.

Ето го новия "Ерген" на България, оказа се истински виртуоз ВИДЕО

Първият "Ерген" Виктор Стоянов пък, дори не е споделил новината за наследника си в шоуто. Виктория, Людмила и Венета пък са пожелали единствено успех на Евгени и нищо повече.

"Ергенът" Виктор и гаджето му Мария най-после се разкриха СНИМКИ

Рускинята, която спечели в първи сезон, дори направи и алтернативен кастинг в Инстаграм профила си, в който последователите й могат да предлагат любимците си за ерген № 1 на България. От него излезе, че мнозина биха искали да видят в тази роля Фики Стораро, Филип Буков, чието име бе спрягано за шоуто, Иво Аръков, та дори и Бойко Борисов.

Засега самият Евгени Генчев не е коментирал реакциите на участниците в първи сезон, нито пък своето собствено предстоящо участие във формата. Пианистът дори не е постнал официалния тийзър.

Както вече стана ясно, новият най-желан тв ерген е световноизвестен пианист, завършил е Кралската музикална академия в Лондон, изнасял е концерти в огромни зали и си е партнирал с холивудски звезди и големи музиканти./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 06.08.2022 16:16

Вредната''рускиня''спечели само една изкуствена роза,нищо друго.За хейт са тЪпарев и ГейТуев защото те подбират и ергена и ''момите''по свой образ и подобие,т.е долнопробен.

Грубер

Грубер 07.08.2022 1:05

Цитат: "световноизвестен пианист, завършил е Кралската музикална академия в Лондон, изнасял е концерти в огромни зали и си е партнирал с холивудски звезди и големи музиканти". Евгени, ти нормален ли си?

Нисък,

Нисък, 07.08.2022 9:05

рошав, черен, гей - това ли е за пример.

Тоня

Тоня 07.08.2022 20:19

Световноизвестният дотам ли стигна ,че да си търси любовта всред тези подобни,които гледахме в предишния сезон.То не беше простотия,то не беше чудо Защо ли се правим на глупаци и гледаме тази боза.

ха ха Хо

ха ха Хо 07.08.2022 21:28

Много мърляв вид има.Дано поне за снимките на предаването се изкъпе и постриже.

Томи

Томи 09.08.2022 9:26

И тоя е от Факултето. Има испански корени.