Ето го новия "Ерген" на България, оказа се истински виртуоз ВИДЕО

Ето го новия "Ерген" на България, оказа се истински виртуоз ВИДЕО

Артист от световна величина е новият Ерген на България. Известният пианист Евгени Генчев се впуска в търсене на любовта във втория сезон на най-вълнуващото и романтично риалити в българския телевизионен ефир "Ергенът", което bTV излъчва.

Целият живот на 33-годишния пловдивчанин е свързан с музиката. Възпитаник на Кралската музикална академия в Лондон, Евгени получава широко признание, както от публиката в цял свят, така и от критиците. Генчев е изнасял концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други.

И Глория падна в лапите на "Ергенът" Виктор, оказа се, че двамата са... СНИМКИ

Носител е на над 15 национални и международни награди за пиано, включително и на големия приз „Добрин Петков“ за постижения и принос в музиката през 2008 г. От скоро Евгени работи с Лука Шулич, член на международно признатата група 2Cellos, с когото редовно изнася турнета по света.

"Ергенът" Виктор и гаджето му Мария най-накрая се разкриха СНИМКИ

Виртуозният музикант е чест гост в редица събития и програми на световните телевизионни гиганти, а сред най-впечатляващите му изяви се нареждат изпълнението му в шоуто на Хайди Клум – „Следващият топ модел“, както и участието му в новогодишния спектакъл пред Бранденбургската врата през 2017 г., проследен от милиони хора на живо и пред телевизионния екран. Освен с музиката си, Генчев е познат и като композитор, педагог и писател.

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Евгени и да изживеят своята романтична приказка, могат да направят първата стъпка към щастието, като се запишат за кастинг за шоуто на www.btv.bg/shows/the-bachelor/casting.

Участието в предаването ще им даде възможност не само да опознаят един уникален мъж, но и да попаднат във вълшебната обстановка на едно от най-впечатляващите, романтични и екзотични места в света./show.blitz.bg

Коментирай

Питю Мищова

Питю Мищова 04.08.2022 13:49

Дано "романтиката " му е поне 18 санта. Да ги пори кат риби тъпите кифли.

ха ха

ха ха 04.08.2022 16:16

И сега тЪпарев и ГЕЙтушев като му подберат 22 гумени плашила без мозъци но с претенции ще се озори.

Да видим

Да видим 04.08.2022 20:08

какви топли кифли ще се включат! Ха дано да са стойностни….ама надали.

Оф,

Оф, 04.08.2022 22:17

пак гей. Ужас. България ще изчезне.

ха ха Хо

ха ха Хо 05.08.2022 12:42

Много мърляв вид има.Дано поне за снимките на предаването се изкъпе и постриже.

Възмотена

Възмотена 07.08.2022 22:17

То един " Ергенин Незнам защо го има това шоу супер тъпо е