"Ергенът" Виктор и гаджето му Мария най-после се разкриха СНИМКИ

"Ергенът" Виктор и гаджето му Мария най-после се разкриха СНИМКИ

Първи сезон на "Ергенът" може и да е в историята, но случващото се в личния живот на неговия главен герой - Виктор Стоянов, е все така любопитно за феновете му, особено пък в последните месеци, в които около него се говори все за годежи и сериозни крачки.

Във формата за него се бореха 22 жени, които със сигурност са били сразени след края, когато стана ясно, че Виктор Стоянов всъщност си има своя дама на сърцето, с която се запознава преди заминаването си за снимки в Турция. Тогава обаче, вече не е имало как да откаже вече поетия ангажимент. Но ето, че ситуацията около него в личен план започва да става все по-ясна.

"Ергенът" Виктор най-после си призна за годежа...

Няма измама! Ето го гаджето на "Ергенът" Виктор СНИМКИ

Наскоро стана ясно и коя е жената, спечелила сърцето му - травъл блогърката Мария Тарашманова, която поне засега не дава вид на момиче, което се радва особено на медийния интерес.

Връзката им обаче, вече няма как да бъде в тайна, както им се искаше и на двамата досега. Тези дни инлуенсърката, която не спира да пътува и да споделя впечатляващи кадри от различни места по света, пусна снимка на стори с Виктор Стоянов в гръб.

От кадъра става ясно, че двамата се намират в "Дисниленд" в Париж, а описанието на Мария е: "Имам теб, изкуството и Дисни. Ако това не е достатъчно, то тогава какво е?". Засега обаче, повече за романтичната им почивка няма, нито кога точно е осъществена тя./show.blitz.bg

Коментирай

Шибеk

Шибеk 15.07.2022 16:18

Грозноватичка си е

Шоши

Шоши 15.07.2022 16:18

Много мило

ха ха Хо

ха ха Хо 15.07.2022 17:25

ВитЯ все иска да го смятат за свободен,с предишната Парова снимки заедно постоянно,с тази само една и то дегизиран с шапка и в гръб и то само в нейния инстаграм.

По света и у нас

По света и у нас 15.07.2022 17:57

Доста е невзрачно момето...а и това че се е преобличала горе на билото с тази рокля за няколко лайка повече говори за доста ментални проблеми, които всеки по-наблюдателен би забелязял в изражението и.

Роза илиянова Дякова

Роза илиянова Дякова 16.07.2022 18:50

Честито

Роза илиянова Дякова

Роза илиянова Дякова 16.07.2022 18:57

Честито бъдете живи и здрави