Милко Калайджиев взе важно решение за мустака си

Милко Калайджиев взе важно решение за мустака си

Милко Калайджиев реши да направи коренна промяна на емблематичния си мустак. След десетилетия на сцената, след силен сезон в „Като две капки вода“, където зае почетното трето място, той се реши на нова стъпка във визията си.

„Реших мустакът вече да бъде малък. Купих си специална машинка за него. Казват му коцкарски мустак“.

Признава, че не се ядосва, защото всички болести идват от това. „Усмивката е голяма работа. Всичките ми бръчки са от това“ – споделя той в „Събуди се“.

Разказва как се чувства в градът, в който е избрал да живее. „Родът на баща ми е от Свиленград, вече пет поколения живеем тук и се чувстваме добре. След финала на шоуто мисля да каня участниците от „Като две капки вода“ тук, например вечер с Папи Ханс, да дойде тук, да пее, да раздава автографи“ – шегува се Милко.

Кипра! Милко Калайджиев си крие годините!

За третото място в „Като две капки вода“ подчертава: „Важното беше това, което се случи на сцената на шоуто, тази невероятна симбиоза между целия екип. Беше страхотно изживяване“.

Вече четвърт век музиката за него е удоволствие и винаги излиза с усмивка пред публиката и не е имало момент, в който да не му се пее. „Няма такъв случай да не ми се пее! Аз трябва да веселя хората, те са дошли заради мен и са най-важните в случая“ – заявява той.

Милко Калайджиев призна нещо много силно за Лили Иванова!

Не спори с крайните противници на попфолка и си казва: „По-умният отстъпва“. За бъдещето си на сцената заявява: „Имам много планове! Няма спиране!“/show.blitz.bg

Коментирай

Айде бе

Айде бе 12.06.2019 2:01

Да му имам проблема,дали ще е с мустак или без.

taka e

taka e 15.06.2019 9:08

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g

Боздуганова

Боздуганова 16.06.2019 16:17

Половите органи са окосмени но по някога се прави изключения да се обръснат. Мустака на Милко не му е проблема а гърбавия нос. С този нос като човка на орел хората може да си плашат децата. За да не прилича на индианец, по добре е да си направи операция на носа.