Милко Калайджиев призна нещо много силно за Лили Иванова!

Милко Калайджиев призна нещо много силно за Лили Иванова!

Милко Калайджиев призна кой е колегата, пред когото истински се прекланя. Това е примата на родната популярна музика Лили Иванова, която наскоро му се падна и за имитация и в култовото шоу по Нова тв "Като две капки вода".

След като разбра, че ще влиза, дори и за много кратко, в образа на примата на родната популярна музика обаче, поп фолк любимецът призна много емоционални неща.

"Лили Иванова е уникална жена и вероятно най-трудният ми образ до момента! Не репетициите с Жоро Низамов коментирахме колко важни са жестовете, но истината е, че няма нещо, което да не е трудно в този образ", разказа Калайджиев, когото ще видим като Лили Иванова в понеделник вечер от 20.00 ч. в ефира на Нова тв.

Лили Иванова призна пред кого прекланя глава!

Известният поп фолк изпълнител призна още, че на няколко от своите участия е направил вокална имитация на певицата, предостави възможност на публиката да бъде жури за една вечер.

„Имам автограф от Лили Иванова на двоен албум – пожелавам си да бъда мъжкият й еквивалент!“, споделя певецът, който не крие, че е голям почитател на една от емблематичните фигури на музикалната сцена.

Лили Иванова зашемети с тяло на 20-годишна! (СНИМКА 18+)

На 6 май в "Капките" зрителите ще видят Петя Буюклиева като Алла Пугачова, а Папи Ханс ще опита да докосне сърцата на женската аудитория с образа на Енрике Иглесиас. Дичо ще изпее незбравиата балада на U2 - One, а Мария Илиева ще бъде Веска Сидерова. Стефан ще се потопи в дълбоки музикални емоции със Селин Дион, а Деси Добрева ще се запознае отблизо с творчеството на The Weeknd. ТИТА ще вземе малко от италиански чар на Ерос Рамацоти и неповторимото присъствие на Шер за имитацията звездния дует./show.blitz.bg

Коментирай