Лили Иванова призна пред кого прекланя глава!

Лили Иванова призна пред кого прекланя глава!

Лили Иванова винаги е поддържала загадката за себе си жива, независимо от това колко години минават. Примата на родната популярна музика е обрана в емоциите и рядко си позволява коментари, но когато го прави, винаги е запомнящо се.

Неотдавна певицата призна нещо, което със сигурност ще удиви почитателите й, а и всички хора, които допускат, че в собствените си очи тя е на най-високото стъпало. Да, ама не! Колкото и невероятно да им се стори на някои, Лили Иванова дори не счита себе си за велика личност, въпреки че с успехите и дълголетието си на сцена отдавна е доказала това.

За нея най-великият артист е Георги Парцалев. "По-голям фаворит от Георги Парцалев не съм имала в живота си", признава наскоро примата в тв интервю. И добавя с почуда, че просто не може да си обясни защо толкова години никой не говори за великия актьор.

Потрес! Окрадоха Лили Иванова в Бургас! (СНИМКА)

"По-голям фаворит от Георги Парцалев не съм имала в живота си... Той можеше да играе всичко - можеше да играе принц, граф, просяк, селянин. Всяка роля играеше перфектно", добави знаменитата певица.

Лили Иванова зашемети с тяло на 20-годишна! (СНИМКА 18+)

Наскоро Съюза на артистите в лицето на неговия председател Христо Мутафчиев, удостоиха примата със специален "Икар" за изключителен принос към музиката и културата. На церемонията по връчване на наградите "Икар" пък, Лили Иванова пя на сцената на Народния театър, като представи най-новата си песен "Главна роля".

Певицата добави, че е член само на Съюза на артистите, тъй като смята, че само там й е мястото.

"Не бих искала да засягам, но аз съм артист и моето място е в Съюза на артистите", каза тя и добави, че в началото на кариерата си е била заобиколена от много повече артисти, отколкото певци. Пътувала съм с много артисти и съжалявам, че младото поколение не познава артистите на моето поколение, каза примата./show.blitz.bg

Коментирай

Алекс

Алекс 04.05.2019 11:23

Аз пък мислех, че ще каже за Рита Павоне, която цял живот не успешно имитира.

Алекс

Алекс 04.05.2019 11:24

Аз пък мислех, че ще каже за Рита Павоне, която цял живот неуспешно имитира.

Нено

Нено 04.05.2019 11:33

Стига сте ни тикали в носа тази - динозавър! Нека си кара старините в спокойствие с млади шафьорчета, докато има ищах за секс! Всеки знае, че шофьорите са най-добрите любовници с необременена психика и от там с голяма издръжливост в леглата.

емо

емо 04.05.2019 12:46

до Алекс и нино: да сте тъпи е простено! Но какъв смисъл има да го показвате. Пълни кретени.

Асен

Асен 04.05.2019 13:20

Хора смилете се и престанете да се подигравате на тази клета старица! Какъв секс, какъв кекс!? Та тя отдавна ходи с пампесри.......Луди ли сте да се гаврите?

taka e

taka e 04.05.2019 17:25

Изпробвала съм много продукти без действие и само пари на вятъра,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93

Назим

Назим 04.05.2019 18:55

Аз пък помислих, че е разказала за сексмераците си. Преди година-две беше излъгала, че сексът е бил вече само спомен за нея, а се оказа, че си има млад е.б.а.ч. За да има все още "изваяно тяло като на 20 годишна" /според пе--де--ру--гата крачун/ един май не стига.