Кипра! Милко Калайджиев си крие годините!

Кипра! Милко Калайджиев си крие годините!

Оказва се, че Милко Калайджиев е дори по-суетен и от Лили Иванова, поне що се отнася до рождената му дата. Но вече дори и примата на родната популярна музика говори спокойно и открито за годините си. Но не и Милко!

На снощния финал на "като две капки вода" култовият фолк изпълнител отказа да отговори на Маги Халваджиян през коя година е роден, пише "Хотнюз".

Въпреки молбата на продуцента, Милко бе категоричен, че не иска да издава на колко лазарника е, вероятно за да създаде предпоставки за още по-голям интерес към себе си. А и да не е заради това, суетата навярно го задължава.

Милко Калайджиев призна нещо много силно за Лили Иванова!

Изпълнителят на „Къде си батко?” обясни пред всички, че възрастта му е тайна, но явно не си дава сметка, че тя може да бъде лесно разбрана от само едно кликване в интернет.

Ако се доверим на информацията за Милко Калайджиев, която подава Уикипедия, то той е роден на 23 септември 1951 г. в Свиленград, което означава, че е на 67 години.

Милко Калайджиев вдигна палат с европари!

Но възрастта съвсем не е единственото, което издава суетността на фолкидола. По време на цялото шоу,  в което той често ставаше център на внимание с култовите си превъплъщения, Милко се жалваше, че много му липсва дългогодишния мустак, без който дори собствените му деца не могат да го възприемат.

В името на професионализма обаче, Калайджиев преживя обръсването на мустаците и по време на интервютата в "Капките", разчиташе на изкуствени, колкото да напомни за традиционната си визия./show.blitz.bg

Коментирай

bimns

bimns 28.05.2019 20:02

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq

brak

brak 28.05.2019 20:05

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g

Хохо

Хохо 30.05.2019 1:36

Що да не ги крие?Като гониш 70 ще ги криеш.

Нено

Нено 30.05.2019 12:02

Един много успял циганин!