Мария Илиева преля от вълнение заради тази среща! (СНИМКА)

Мария Илиева преля от вълнение заради тази среща! (СНИМКА)

Скорошна неочаквана среща почти разплака Мария Илиева от умиление. Вълнението в поп певицата предизвика допира с голямата народна певица Верка Сидерова.

Една от най-трудните задачи на Мария Илиева по време на участието й в "Като две капки вода" този сезон бе именно тази да пресъздаде и гласово, и визуално именитата народна певица с песента "Лале ли си".

Мария Илиева мъкне бебето си по концерти

Изпълнението й беше трогателно - дотолкова, че самата оригинална изпълнителка да поиска да се запознае с Илиева.

"Тъй фина е... Прелестна. Изящна. Възхитителна. С искряща душа и топли очи. Умна и интересна. 
Крехка и мъничка, което съчетано с аристократичната й осанка и маниери, те влюбва в нейната личност и буди онзи вдъхновяващ респект, който те кара да мечтаеш. Верка Сидерова!", написа Мария в личния си фейсбук тези дни и публикува снимка от срещата си с Верка Сидерова. И добави с неприкрито вълнение:

"Когато разбрах, че е пожелала да се запознаем, впечатлена от изпълнението ми на "Лале ли си" в "Капките", се развълнувах и сърцето ми се изпълни с гордост, възторг и нетърпение! Имах една от най-специалните срещи през музика в живота ми. Боже, колко съм щастлива!"

93-годишната Верка Сидерова, която е солистка на ансамбъла за народни песни и танци с главен художествен ръководител Филип Кутев, е и почетен гражданин на Добрич.

Носител на най-високото държавно отличие орден "Стара планина" – I степен, на десетки награди от най-престижните събори и фестивали, превърнала се в емблема на българската народна песен, разнесла красотата ѝ в десетки страни на петте континента./show.blitz.bg

 

Коментирай

taka e

taka e 09.06.2019 16:46

Искаш да спечелиш много пари бързо? Започни сега получаваш начален бонус 1200 евро!Играй сега ! https://bit.ly/2HKWzdH

БОБ

БОБ 10.06.2019 17:13

Моите почитания и към двете ! Наистина чудесна среща .