logo

Мариана Маринова загуби най-добрата си приятелка във "Фермата"...

Мариана Маринова загуби най-добрата си приятелка във "Фермата"...

Българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас и бившата "Мисис България" Мариана Маринова прекратиха дружбата си, която избухна в началото на риалитито "Фермата".

Силиконовата хубавица, която всички вече наричат Жулиета в шоуто, загуби приятелството на Маринова, откакто връзката й с автомонтьора Краси стана сериозна.

Горещо! Мариана Маринова развя силикон над мивката във "Фермата"... СНИМКА 18+

"В началото с Поли си имах лафче, но сега, откакто отборите на сиромаси и чорбаджии се обединиха, вече ми е най-далечната", сподели Маринова в лежерен разговор с футболистката Велислава.

Драма! Жулиета от "Фермата" иска секс, Ромео се дърпа... СНИМКА

Организаторката на конкурси за красота призна, че гаджето на Паулина не е единственият фактор, саботирал дружбата им. Мариана е била отблъсната най-вече от празнословието на миньончето, което от няколко седмици насам мисли само и единствено за секс.

Мариана Маринова се разлюти за честта на силиконките във "Фермата"! СНИМКА

"Опитва се да каже някакви неща, които не излизат подредено от устата й. Не е моят темперамент", обясни бившата "Мисис България" и побърза да добави: "Към нея, разбира се, не храня никакви лоши чувства, по никакъв начин".

Паулина гравитираше в орбитата на Маринова от самото начало на предаването. Шефката на силиконките у нас бе човекът, който й пусна разтърсващото видео обръщение от сина й навръх рожденния му ден, и не веднъж е влизала в ролята на търпелив слушател за любовните перипетии на Поли.

Мариана Маринова показа дупе във "Фермата"! СНИМКА 

Тя бе в леглото на Мариана в луксозната фермерска къща, когато Джунов избра да наруши правилата на продукцията и да прескочи разделителната стена между стопанствата на чорбаджии и сиромаси, за да бъде с музата си./show.blitz.bg

Коментирай