Мариана Маринова показа дупе във "Фермата"! СНИМКА

Мариана Маринова показа дупе във "Фермата"! СНИМКА

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова подлуди мъжете в риалитито "Фермата: Нов свят" с полуголото си дупе. Причината за небивала радост сред чорбаджиите бе лежерната поза, която бившата "Мисис България" зае, докато придържаше рамка на шкаф в лятната кухня.

Приведена под прав ъгъл, Маринова си почиваше, докато треньорът на звездите Сами Хоси и софтуерният милионер Митко Караиванов подготвяха плота за готвене.

Бившият на Паулина от "Фермата" я сгащил на калъп с двама мъже

Късите й панталонки не оставиха почти нищо скрито за въображението и Караиванов подвикна доволно:

"Тук каква гледка ни се открива!". Хоссни едва не изпусна дървената плоскост, която държеше.

"Освен да си подпра така плота, за да се скрия, не знам какво друго да направя!", засмя се нашенецът с египетска кръв, показвайки, че търси параван за ерекцията си. Нищо неподозиращата Мариана се изправи от раз при коментарите им, за да не разкрива повече от прелестите си в национален ефир.

Мариана Маринова се разлюти за честта на силиконките във "Фермата"! СНИМКА

Но силиконката съвсем не е единствената чорбаджийка, успяла да нахлуе в мокрите фантазии на мъжете в отбора. Същото стори и  Паулина Ванегас, която вече всички наричат Жулиета на "Фермата" покрай флирта й със сиромаха Краси Джунов.

Еротика във "Фермата"! Паулина разголи гръд за беглеца Краси СНИМКИ 18+

Паулина влезе в състезанието за 100 000 лева с визитката на жена, изкарвала дивиденти от задоволителния си сексуален живот и открито заяви, че бойкотира сутиените заради имплантите в пазвата си.

Тихомир от "Фермата": Променям стереотипа на хората за хомосексуалистите!

Брюнетката, която постоянно показва, че не робува на задръжките, подлуди автомонтьора Краси още в първата седмица от старта на шоуто – приседнал на покрива на сиромашката ферма, той се оказа на първия ред на еротичен спектакъл, в който Мариана Маринова поливаше с вода съотборничката си в банята и гърдите й се видяха почти изцяло./show.blitz.bg

Коментирай