Еротика във „Фермата! Паулина разголи гръд за беглеца Краси СНИМКИ 18+

Еротика във „Фермата! Паулина разголи гръд за беглеца Краси СНИМКИ 18+

Страстите във "Фермата" стават все по-горещи, особено ако фокус на вниманието са Краси Джунов и Паулина.

Автомонтьорът, който прескочи стената на разделението между сиромаси и чорбаджии, за да отиде при силиконката Паулина, се заигра с голото дупе на любимата си.

Бягство във "Фермата"! Влюбен участник се преметна през стената и...

Мачото с минало на еротичен модел в Испания я яхна в гръб край басейна и започна да я маже старателно със слънцезащитен крем.

Драма! Паулина от "Фермата" се срина заради детето си!

Българката с никарагуанска кръв пък, бе свалила презрамките на банския си и обръщайки се към съотборничката си Мариана Маринова дари Краси с дългоочакваната гледка на голите си гърди.

"Признай си, че тук ти е по-добре", обърна се бившата „Мисис България" към Джунов.

Без да губи време, Паулина бързо намери как да се възползва максимално от ситуацията и да превърне влюбения Ромео в свой роб. След като разтри задните й части, Краси реши да се поразходи, но светкавично бе скастрен.

"Къде отиваш? Не съм те освободила! Нали прескочи заради мен, бе! Искам масаж на краката!", опита се да го подчини Паулина, а той я контрира: "Всеки път като те пипна, ти се опъваш".

Тихомир от "Фермата": Променям стереотипа на хората за хомосексуалистите!

Организаторката на конкурси за красота обаче, се скара и на двамата:

"Господарке, стига вика по него, искам да поспя! Краси, ти си като чорбаджиите – не си систематизираш работата, по цял ден се чудиш какво да правиш и накрая чукаш до нощите!".

Последната част на репликата накара палавата Паулина да избухне в смях, тъй като за два дни в опасна близост до Краси тя не му позволи нищо повече от гушкане и безцеремонен флирт.

"Ще прескачаш май обратно оградата, а!", подкачи Жулиета своя Ромео.

Драма! Андрей Арнаудов приет в болница заради травма във "Фермата"! СНИМКА

Постъпката на Джунов пък успя да разедини окончателно сиромасите на два лагера и те го обявиха за предател, а чорбаджиите с радост приеха още един чифт мъжки ръце в своето стопанство./show.blitz.bg

Коментирай