logo

Драма! Паулина от „Фермата“ се срина заради детето си!

Драма! Паулина от „Фермата“ се срина заради детето си!

След началните конфликти, еуфория и първи сблъсъци на характерите, в риалитито "Фермата" вече застъпват и приятелските чувства, споделяния и изповеди, съпроводени от сълзи.

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова стартира мандата си като фермер на седмицата при чорбаджиите с изненада за новата си дружка Паулина Ванегас.

Горещо! Орлин Горанов масажира Мариана Маринова във "Фермата"! СНИМКА

Българката с никарагуанска кръв бе извикана в луксозната й стая, в която има телевизор, и избухна в плач при вида на сина си на екрана. Момченцето бе решило да поздрави майка си навръх 11-ия си рожден ден. Това обаче доста я разклати емоционално.

Специалният момент накара Паулина да изпадне в откровения за ирониите на съдбата пред съотборничката си.

"Родих на 19 и исках детето ми да расте в здраво семейство, защото аз не съм отраснала така. Спомням си като малка как сочех с пръст майка ми и се заканвах - „Няма да съм като теб, моето дете ще расте с баща!". После животът така ме шибна през устата, че от тогава не смея да критикувам никого", разчувства се Ванегас.

Обрат! Прецедент във "Фермата", продуцентите върнаха обратно...

Малко по-късно журналистът-патриот Ивайло Шопски зарадва Паулина, като й поднесе ръчно изработен от него дървен меч, подарък за Николас. Песни, смях и аплодисменти изпълниха лятната кухня на чорбаджиите, които искрено споделиха празника на силиконовата фурия.

Хубавицата, която влезе в шоуто с признанието, че печели от задоволителния си сексуален живот, се разделя много рано с бащата на сина си. Въпросният мъж я измъква от тинята на алкохола и наркотиците, в която младата Паулина затъва между бягствата от дома си в Испания и престоя в частен интернат.

Лъсна страшен порок на Мариана Маринова във "Фермата"!

В момента темпераментната Ванегас живее в България и отглежда момчето си с партньора си, мастит търговец на ядки с ирански произход.

Фактът, че е обвързана в реалния живот, не попречи на Паулина да си уреди среща с мачото на "Фермата" – Краси Джунов от отбора на сиромасите. Флиртът между двамата започна с напоителни разговори на прозорчето на стената, която разделя стопанството на бедните от това на богатите в шоуто.

На 12-ия ден от влизането си в риалитито двамата изведоха животните на паша и сбъднаха дълго жадуваната си прегръдка насред полето./show.blitz.bg

Коментирай