logo

Oбрат! Прецедент във "Фермата", продуцентите върнаха обратно...

Oбрат! Прецедент във "Фермата", продуцентите върнаха обратно...

Два дни след като изгониха Иван Милин от "Фермата: Нов свят" заради шамар, продуцентите допуснаха прецедент в петгодишната история на шоуто.

Иван и Андрей върнаха в редиците на чорбаджиите отпадналия на дуела миналата седмица Митко Калайджиев. Собственикът на агенция за недвижими имоти изгуби първия елиминационен двубой за сезона от военния Станислав Борисов, който донесе победа за отбора на сиромасите.

Побойникът Иван Милин от "Фермата" се изфука с... СНИМКА

Митко получи шанс да се върне в играта за 100 000 лв заради служебното отпадане на двама от участниците.

В пилотния епизод зрителите видяха напоената с шампанско и сълзи визитка на Таня Величкова, вдовица на варненски наркобос, която така и не зае мястото си в стопанството на богатите. Блондинката ще пропусне сезона заради усложнения в лечението при претърпян инцидент.

Принудителното отстраняване на Милин заради агресията над английската възпитаничка Елизабет допълнително намали работната сила при чорбаджиите.

Бомба! Тв водеща пак се събра с продуцент на "Фермата"! СНИМКИ

Завръщането на Митко бе посрещнато с истинска еуфория, като патриотът-журналист Ивайло Шопски дори прескочи ограда, за да прегърне приятеля си за добре дошъл.

Синът на общински съветник от Благоевград предизвика сълзи дори в очите на сиромасите, които бяха строени на арената в очакване на първия женски дуел за сезона между актрисата Саня Борисова и детската учителка Маргарита Христова.

Хубавица от "Фермата" влага пари от секс в църкви!

Митко Калайджиев се закани да продължи да отсотява мисията си да преоткрива себе си в шоуто, за да бъде по-добър родител на 2-годишната си дъщеричка. Калайджиев е разведен, вижда детето си само през уикендите и лекува травмите от развода си с психотерапия./show.blitz.bg

Коментирай