Бомба! Тв водеща пак се събра с продуцент на "Фермата"! СНИМКИ

Бомба! Тв водеща пак се събра с продуцент на "Фермата"! СНИМКИ

Радост Драганова, която познаваме като водеща на "Мармалад", отново е на крилете на любовта и то с добре познат герой. Брюнетката се върна при голямата си любов - продуцентът Ники Николов.

Николов, който е продуцент и главен редактор на "Фермата", прави всичко възможно, за да скрепи отново взаимоотношенията с половинката си, с която неведнъж досега са минавали през драматични раздели.

Съдят водеща от bTV, няма право да напуска страната!

Наскоро двамата бяха уловени в любовна прегръдка в столично заведение, което потвърждава и поредното възраждане на отношенията им.

В разгара на това лято дори, двамата си подариха романтични дни на българското Черноморие, където избраха Слънчев бряг, за да се наслаждават един на друг.

Припомняме, че преди няколко години Радост Драганова и Ники Николов дори вдигнаха и сватба в тесен кръг - в луксозния комплекс "Аватон" край Урануполи, Халкидики с прекрасна гледка към Атон. Година по-късно обаче, се разделиха с гръм и трясък, подавайки документи за развод.

Николов се хвърли в обятията на 21-годишната Лора Кадурина – дъщеря на актьора Георги Кадурин и съпругата му Мариана Миланова, но аферата им продължи кратко, след което продуцентът отново се върна при Радост, пише "Галерия".

След края на предаването "Къртицата", на което Ники Николов беше главен редактор и продуцент, той имаше връзка и с една от участничките – топ моделката на "Визаж" Кристина Несторова, но авантюрата им приключи бързо.

Заради Николов пък, Радост се разведе със съпруга си Явор Златанов през 2009-та след грандиозен скандал. Тогава Явор нае частни детективи, които спипаха Драганова как му кръшка с Ники./show.blitz.bg

Коментирай

ЕЛЕКТРА

ЕЛЕКТРА 18.08.2020 15:10

За нас курвите, почивен ден и час няма!