Къци Вапцаров изби рибата с Джорджано, а той се... ВИДЕО

Къци Вапцаров изби рибата с Джорджано, а той се... ВИДЕО

Къци Вапцаров пак превърна в истинска сензация поредното си превъплъщение в "Като две капки вода". Шоуменът до такава степен влезе в детайла, за да пресъздаде нелепия хит на Джорджано "Отиваме на купон", че предизвика небивали реакции в мрежата.

Още когато разбра, че ще трябва да изпълнява песен на Джорджано миналия понеделник, Къци  реагира с доста многозначителен и изумен поглед, след което веднага започна да се смее.

Къци Вапцаров и Камелия в опасна близост! Ретро СНИМКИ издадоха какви са ги вършили на младини

Метаморфозата му се оказа толкова сполучлива, че журиращите Хилда Казасян и Фънки дори му намекнаха, че е като истински двойник на Джорджано, който присъстваше в залата и изгледа от първия ред култовата имитация. Хилда обаче, не се сдържа и добави към оригинала, че пее доста фалшиво!

Нов скандал в "Капките"! Къци срина Фънки със земята СНИМКИ

Разбира се, Джорджано или Миро, както е истинското име на изпълнителя, не пропусна да отбележи, че образът му не е лесен за имитиране./show.blitz.bg

Коментирай

Абе

Абе 27.04.2021 13:57

Тоа Джорджано некъв урод бе. А за Къци думи нямам.

........па

........па 27.04.2021 15:41

Халаруджян циганизира шоуто.Направо да беше взел само чалгаропитеци които да се имитират един друг.Бързо се търкаля по нанадоллнището и с това недоразумение Джорджано.

боц боц

боц боц 27.04.2021 23:46

лошо копие на мерилин менсън

https://kamerimoreto.eti.pw

https://kamerimoreto.eti.pw 28.04.2021 15:55

https://kamerimoreto.eti.pw

Люси

Люси 28.04.2021 16:13

Къци беше перфектен , но Фънки му има зъб , и е винаги ощетен . Винаги полага зверски труд и заслужава да е в първата тройка с Фики , Рафи .

Марек

Марек 05.05.2021 15:16

Фики на немски е чук ...не...