Къци Вапцаров и Камелия в опасна близост! Ретро СНИМКИ издадоха какви са ги вършили на младини

Къци Вапцаров и Камелия в опасна близост! Ретро СНИМКИ издадоха какви са ги вършили на младини

Когато Поли Генова имитираше фолкпевицата Камелия в "Като две капки вода", Къци Вапцаров призна, че много добре се познава с русата сексбомба. 

Изплуваха и ретро снимки на водещия на "Риск спечели, риск губи" и фолк звездата, които ясно показват какви са ги вършили заедно на младини. Друг е въпросът, че и двамата са се променили до неузнаваемост и новите й почитатели трудно биха ги разпознали. 

"Малко с Камелия попяваме в Риск Печели", пише Къци под снимките, които е намерил в архивите и побърза да ги сподели с почитателите си в социалните мрежи. 

Камелия отново се оказа под прицел на злобни коментари относно ринопластиката, която си направи наскоро. Всички пишат, че някога е била истински сексимвол, докато сега се слива с масовката и че вече е изгубила своя чар. На певицата, обаче, никак не й дреме и не спира да се фука със своята корекция, която я кара да се чувства по-желана жена и се радва, че най-накрая се е отървала от своя комплекс с голям нос./show.blitz.bg

 

Коментирай

Един шофьор

Един шофьор 17.04.2021 12:59

Камито няма грешка с мерак ще и тегля един език и ще и ударя една патка.

Бате

Бате 17.04.2021 16:38

Този Къци, много взехте да го натрапвате на хората в последно време. Той е пълен аматьор и несретник. Бута се навсякъде.

Бай Ху

Бай Ху 19.04.2021 8:45

Язе па не само на Камито ми и на Къци ше му ударим една патка.