Нов скандал в "Капките"! Къци срина Фънки със земята

Нов скандал в "Капките"! Къци срина Фънки със земята

Последният сезон на "Като две капки вода" е изтъкан от сериозни скандали между участници, водещи и жури. Най-ожесточени на фронта са Азис и Фънки, които открито заявиха своята неприязън един към друг и разпалиха истинска война в шоуто. 

Краля на фолка даде кураж на друг участник - Къци Вапцаров, да извади на показ и своето отношение спрямо закръгления музикант. И най-накрая се обединиха двама участници и успяха да сринат със земята Фънки, чието място в журито се клати все по-ожесточено. 

Фънки и Азис водят война от 13 години! В "Капките" се скараха, защото...

В последния лайф видяхме как Къци се подигра жестоко на Фънки и видимо успя да му вдигне кръвното. Водещият на "Риск спечели, риск губи" ясно заяви, че няма намерение да слуша глупостите на Фънки и през цялото време се обръщаше към него с "Чичо Митко". Това подразни Димитър Ковачев, както е истинското име на Фънки, и заповяда на Къци да мълчи. Заяви също, че има "криви крака". 

 

Къци в образа на Аврил Лавин 

Вапцаров е жестоко обиден от забележката на Фънки от миналия епизод, когато го нападна за позата, която е заел на столчето при участниците. Затова Къци подходи с чувство за хумор и на последния лайф през цялото време търсеше одобрение за стойката си. 

В същото време от продукцията отрязаха Фънки да даде коментар за изпълнението на другия си враг в шоуто - Азис. Уж времето ги пристискаше, но само за изпълнението на Азис. А негативите, които си навлече преди две седмици с пренебрежението си спрямо Азис, му оказаха влияние и започна да се подмазва на Азис. 

"Най-накрая да има участници с топки, които да покажат на Фънки колко е жалък. Сложили са го за жури, но от него не става и чеп за зеле. Непрекъснато си противоречи и се нагажда спрямо самия участник. Много си личи, когато има симпатии към някого и когато не", гневят се мрежата недоволни зрители. Те роптаят срещу пренебрежението към Къци от страна на журито, въпреки че ясно си личи колко много влага във всеки образ./show.blitz.bg

Коментирай

B. B.

B. B. 13.04.2021 12:02

Къци е единствения който не е певец от участниците, няма как да очакват от него да се справи без грешка. А Фънки не знам изобщо какво търси там. :D Няма култура и респект към труда. Да не говорим за бедния речник. Трагедия

М М

М М 13.04.2021 16:29

Преди години, когато Преслава участваше в предаването, беше същото. Фънки пред цялото време я захапваше. А тя беше добра в имитациите и като Фреди, Тина Търнър, Риана. Снощи Фики и Софи не ми харесаха. Преслава по-добре ги направи.

Alex

Alex 13.04.2021 22:28

Стига с глупости да ни занимавате!Фънки може да не е лицеприятен,но е мзикант и още.А това,Къцито,то си е Къци-палячо!За Азис да не говорим,те го направиха едва ли не репресиран чернокож,ама той си знае мястото...

https://bgfilms.eti.pw

https://bgfilms.eti.pw 14.04.2021 11:15

https://bgfilms.eti.pw

Майския

Майския 14.04.2021 11:25

Фънки, лансира два мангала, Фики и Софка а Къци го игнорира и постоянно си противоречи когато го оценя . Оная лигава и превзета арменка и нея немога да я понасям. Вече не гледам въпросното шоу, но и повечето ми познати и те не го гледат.

Нинс

Нинс 14.04.2021 15:03

Този Фънки е комплексар кокошкар и псевдомузикант пълен лумпен незнам защо му навират грозната муцуна навсякъде.

Боби

Боби 14.04.2021 15:16

Най-точното определение за този Фънки е просто....ЗАДНИК....нищо друго!! Пълен простак с претенции..... българска работа...

Мими

Мими 14.04.2021 16:00

Фънки на стара слава... Фънки музикант... Но за жури не става!

Дончо

Дончо 14.04.2021 16:02

Този противен плондер който не прилича въобще на човек на име фънки или прасе не следва да се кани под никакъв ровод Отврат отвсякъде. Фалшиво самочуствши без никакво покритше. Не мърсете предаванията С него нямате никакъв лейтинг.видя ли го превключвам каналите

Х Х

Х Х 17.04.2021 7:59

Той е пич от Мароко , с дупе широко

Зрител

Зрител 17.04.2021 8:19

.... хилни му на тоя "манекен" две три кокуди и му нацепи една глава !

........па

........па 17.04.2021 9:56

Фънки е комплексар заради нелепия си външен вид.Заяжда се с Къци защото му завижда за добрата фигура и тегло,а Фънки е една торба с фекалии.