Константин бесен на брат си! Тръгна да бие известна жена в "Сървайвар" и я... СНИМКИ

Константин бесен на брат си! Тръгна да бие известна жена в "Сървайвар" и я... СНИМКИ

Грозна сцена между двама силни играчи се разигра в „Сървайвър“. Светльо, който е брат на фолкпевеца Константин, скочи агресивно срещу съотборничката си от племето „Червени“, шампионката по кану Станилия.

Най-възрастният риалити герой излезе от кожата си, след като спортистката аплодира битка, в която съперник от вражеския отбор „Сини“ победи член на нейния тим. „Вместо да пляскаме, да побеждаваме! Важана е победата!“, просъска Светльо срещу Станилия. Каякарката му обясни, че аплодира хубавата, спортсменска игра, а не резултата. „Тогава не излизай за победа, приятелко!“, иронизира я братът на Коцето.

Жега в "Сървайвър": Снежана се обясни на Божана и покачи градусите... СНИМКИ

Станилия, която има в актива си златен медал от световно първенство и винаги се хвърля през глава в изпитанията, се вбеси на коментара му и се развика. В отговор, Светльо скочи от пейката, на която беше седнал и застрашително се изправи срещу спортистката. Преди двамата да стигнат до физическа саморазправа, ММА боецът Жоро ги разтърва.

Прецакаха Снежана Макавеева в "Сървайвър", отива на дуел и...

Избухването на Светльо предизвика остра реакция в противниковия отбор на сините. „На жена ли скачаш, бе?“, провикна се кулинарката Божана, която не крие симпатиите си към Станилия. "До този момент много уважавах Светльо, защото е интелигентен човек с житейски опит. Но не мога да преглътна начина, по който говореше на Станилия. Той почти й скочи на бой, започна да й крещи, това е недопустимо", обяви дизайнерът Едис.

Самият Светльо обяви реакциите им за „излишна драма“, подчерта, че е с 15 години по-голям от Станилия и очаква уважение както към по-възрастните, така и към мъжете./show.blitz.bg

Коментирай

ЛЪЖА ,на видеото

ЛЪЖА ,на видеото 30.03.2023 12:03

Жената с мъжка осанка се надвеси заплашително с заплашващо изречени реплики :))))) Да се прави на крехка ,уплашена женичка точно тя е НАЙ-МРЪСНАТА ДОЛНА НЕСПОРТМЕНСКА ИГРА !

Долна лъжа и игра от станилията

Долна лъжа и игра от станилията 30.03.2023 12:05

В това шоуо играта е оцелявай побеждавай ,докато са в племена да пляскаш на другото племе е предателство и извращение защото падналите губят свой играч !

Когато играеш в шоу като Сървайвър

Когато играеш в шоу като Сървайвър 30.03.2023 12:10

Това е предателство .Станилия се прави на голяма светица пък се надвеси и провоцира със заплашителни реплики и осанка седналия милеещ за победата на племето Светльо .

Жената с мъжка осанка

Жената с мъжка осанка 30.03.2023 12:14

се прави на 45 кг девойче от художественната гимнастика :)))))) Да я победят и изритат от играта .Взеха я с добронамереност но тя си сра на имиджа :)) Сървайвър помага но и затрива .

KOЦЕ

KOЦЕ 30.03.2023 12:16

ДЪРЖАВАТА НА КОЦЕТАТА И ВСЯКАКВА ПАПЛАЧ И ИЗМЕТ

Бай бай станилия ..

Бай бай станилия .. 30.03.2023 12:20

Ти не знаеш къде си влезла да играеш ! Зрителя знае и такава неспортменска стратегия да провоцираш Светльо е долна мръсна игра за пред зрителя .Не ти щем политическите финтове там !!!!!! Бай бай ...

ха ха Хо

ха ха Хо 30.03.2023 12:29

Чалгаровият брат въпреки възрастта си не знае,че уважение се ЗАСЛУЖАВА,а не се дава поради възраст,още по-малко само заради това, че си ''мъж''.Смотаняк смотан....Блажкова подлога.

........па

........па 30.03.2023 12:49

Единствените свестни при червените са Станилия и Тино.Останалите чалгария=простотия.

kravar

kravar 30.03.2023 13:21

pradnq ot diariq !