Жега в "Сървайвър": Снежана се обясни на Божана и покачи градусите.. СНИМКИ

Жега в "Сървайвър": Снежана се обясни на Божана и покачи градусите.. СНИМКИ

Драматичен обрат в отношенията преживяха най-непримиримите и жестоки съпернички в „Сървайвър“ - кулинарката Божана Кацарова и актрисата Снежана Макавеева.

Двете известни и доста чепати жени първоначално не можеха да се понасят, но постепенно се превърнаха в първи дружки. „Дълъг и трънлив път извървяхме, за да стигнем една до друга. Борихме се с егото си. С Божана спечелих приятелство и сърцето ми винаги ще е отворено с нея!“, развълнувано обяви възпитаничката на НАТФИЗ.

Прецакаха Снежана Макавеева в "Сървайвър", отива на дуел и...

„Да спечелиш един човек, това е най-ценното“, добави талантливата готвачка.

Чалга коалиция взриви "Сървайвър", шампионката по кану Станилия се закани на Джизъса

Двете се обясниха в любов преди да влязат в елиминационен дуел. Според правилата, участничките трябваше да се измъкнат от заключена клетка с помощта на саморъчно сглобен прът и ключове. Снежана се оказа по-сръчна и бърза, и спечели, но не можа да се зарадва на победата си.

„Ще стане хипер скучно без Божана в „Сървайвър“!“, избухна в сълзи тя. Оказа се обаче, че кулинарката няма да се прибере у дома, а ще заживее на Острова на отшелника. Какво ще прави там все още никой не знае - това ще стане ясно в следващите епизоди./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 29.03.2023 16:01

Не лъжете.Обясниха се в приятелство,не в любов.

kravar

kravar 29.03.2023 21:04

pradli na diariq !