Прецакаха Снежана Макавеева в "Сървайвър", отива на дуел и...

Прецакаха Снежана Макавеева в "Сървайвър", отива на дуел и...

Снежана Макавеева беше жестоко надхитрена в "Сървайвър", където напоследък се чувстваше като у дома си. Самоуверената възпитаничка на НАТФИЗ беше прецакана от съплеменниците си от отбор "Сини" и ще трябва да отиде на дуел, за да се бори за мястото си в риалитито.

Срещу кого ще се изправи - дали срещу играч от собствения си тим или срещу участник от противниковия отбор „Червени“, ще стане ясно във вторник вечерта.

Чалга коалиция взриви "Сървайвър", шампионката по кану Станилия се закани на Джизъса

Снежана беше "приспана" от ядрото на синия отбор - дизайнера Едис, екскурзоводката Геновева, футболиста Цецо, студентката Ермина и брокера Павел, които пуснаха слуха, че ще номинират за изгонване финансиста Дани. Актрисата не очакваше, че тя е истинската им мишена и остана като гръмната, когато чу името си на племеенния съвет.

"Добра игра! Много ме кефи, че в нея вече има мозъчна дейност на високо ниво", похвали Снежана хитростта на съотборниците си, макар че й стана криво от решението им.

Татяна не издържа, Джизъса я разрева в "Сървайвър" СНИМКИ

Финансистът Дани, който беше убеден, че ще го пратят на дуел, също се почувства изигран от сините. За да се спаси от предполагаема номинация, той напразно проигра най-голямото си предимство - идола за имунитет, който откри сред екзотичната растителност на Доминикана./show.blitz.bg

Коментирай

Мара

Мара 28.03.2023 16:11

Дани не е никакъв финансист, а един 20 годишен пикльо. Слабак с телосложение на торба.....

kravar

kravar 28.03.2023 17:17

STIGA NI ZAMIMAVALI S PRADLI NA DIARIQ !

Снежан макареев

Снежан макареев 28.03.2023 21:31

Ела да видиме кой ще е победител!Мъка ми е!

До кога педалите ???

До кога педалите ??? 28.03.2023 21:54

Педерас.тът Едис Подпала, мръсник, интригант.....вън от игрите

Orly

Orly 29.03.2023 10:25

Аз харесвам Снежана,дано да победи

Играта е а прецакаш ако искаш и можеш

Играта е а прецакаш ако искаш и можеш 29.03.2023 20:55

Да играеш и побеждаваш ! Получи си урока , че мрънкотенето не помага . Играеш и побеждаваш .Браво за победата и само така .Забрави за Благо и не поглеждай към гащите му защото и аз искам да му ги изпера ако Татяна ми ги даде :)))))