Татяна не издържа, Джизъса я разрева в "Сървайвър" СНИМКИ

Татяна не издържа, Джизъса я разрева в "Сървайвър" СНИМКИ

Сълзи на обида бликнаха от очите на фолкпевицата Татяна, след като футболистът и неин пръв приятел Благой Георгиев й се развика в "Сървайвър".

"Казах ти, концентрирай се! Мисли за играта!", кресна й Джизъса, след като тя пропусна едно препятствие в решителната битка за племенен имунитет и загуби важна точка за отбора си "Червени".

Божана Кацарова развя голотии в "Сървайвър", в мрежата я попиляха СНИМКИ

Противниковият тим „Сини“ се възползва от грешката й, изравни резултата, а впоследствие спечели изпитанието.

Драмата между Благо и Татяна насочи вниманието към силната им, непробиваема коалиция. Отскоро всички са възмутени, че футболистът пази фолкзвездата от изгонване. Шампионката по кану Станилия отсече, че Джизъса е опънал „чадър“ над дългогодишната си приятелка, въпреки че тя не е силен играч.

Инфлуенсърката Мария пък описа Татяна като „детегледачка на големи момчета“, защото пере бельото и дрехите на мъжете в риалитито. Певецът Тино се оказа на същото мнение. Все още обаче не е ясно дали тримата ще оформят контра-коалиция срещу тази на Джизъса, в която, освен Татяна, влизат моделът Иван и ММА боецът Георги.

Самият Тино беше номиниран за изгонване от червените заедно със съплеменничката си, мениджърката Елина. Двамата се изправиха в дуел един срещу друг. Певецът успя да победи в играта за баланс и концентрация, и запази мястото си, а Елина напусна риалитито завинаги./show.blitz.bg

Коментирай

Глупости

Глупости 23.03.2023 0:09

Татяна ядоса всички и всички и покрещяха докато се осъзнае .Благо да мълчи ли , и той се ядоса и той и кресна да гледа и внимава . Нормални реакций а това че голямата спортистка поде играта на Божанка то смях и позор .

Голямата спортистка вместо

Голямата спортистка вместо 23.03.2023 0:15

да се разиграе с чест и достойнсво и потърси съюзници , тя изпростя ! Трябваше да мълчи и мисли комбинации . Що за простотия и стратегия да плюеш завистливо и злобно противника ???? Сега 5 души я номинирайте подред пък нека злобее и плюе .Бай бай смотло .

........па

........па 23.03.2023 12:08

Такова е отношението към обслужващия персонал,нека певачката продължава да пере гащите на мъжете.