Божана Кацарова развя голотии в "Сървайвър", в мрежата я попиляха СНИМКА

Божана Кацарова развя голотии в "Сървайвър", в мрежата я попиляха СНИМКА

Откакто е влязла в "Сървайвър" готвачката Божана Кацарова е подложена на мощен и на моменти доста унищожителен хейт в социалните мрежи, където потребителите редовно изразяват недоволство от поведението й.

Претенциите на Кацарова вече все по-често дразнят и останалите участници в екстремния риалити формат. Докъде може да стигне още в провокациите кулинарата и дали няма да обърне всички срещу себе си в шоуто, много скоро ще стане ясно. Още повече, че все по-често залага на всякакви голотии, за да привлече погледите към себе си.

Божана Кацарова проплака: Останах без коса в "Сървайвър" СНИМКА

"И накара зрителите да пият "Деган" против повръщане", гласи един от многото доста крайни коментари в мрежата по неин адрес. А в друг директно я наричат "боклук" заради "евтините опити да прилича погледите".

"Противно е това, което показваш всеки път, ти си противна. Мръсна, нагла, груба, проста и пълен простак. Селянка, която цял живот е доила кравите, ще е по-голяма дама от теб. Да не би да си мъж и да си минала операция за промяна на пола?! Иначе тази показна ганьовщина няма как да си я обясним", не спират с атакуващите коментари зрителите.

Какви ги върши Божана Кацарова в "Сървайвър"?! Заляха я с невиждан хейт СНИМКИ

 А поне засега Божана съвсем не дава вид на човек, който се притеснява какво изобщо се говори за нея извън пределите на "Сървайвър". Непукизмът й е изразен до такава степен, че тя все по-често използва вулгарен и циничен език. Докъде ще стигне с всичко това, ще почакаме, ще видим./show.blitz.bg

Коментирай

Хую

Хую 21.03.2023 10:23

Не си е показала путката , още ...

КЪНЮ

КЪНЮ 21.03.2023 10:55

Дядо да я барне за мазното клиторче.... Както е охладняло девойчето,ако и го вкарам в устата-5-6 часа ще го дъвче..

бачкатора

бачкатора 21.03.2023 11:08

И какво толкова е показала- един гол тумбак!? Я какви големи хубави гъ.. аа очи има, да беше тях показала.

абе,

абе, 21.03.2023 11:39

Операторите които снимат и предаването я навират,както кръстещите се шебеци ММА борчето и футбалеркото.Те подбират кадрите които да пуснат на зрителите.

kurev

kurev 21.03.2023 18:49

В г за!

........па

........па 22.03.2023 11:06

Чалга коалицията от австралопитеци не е по-приятна гледка.

Тая игра

Тая игра 23.03.2023 0:21

се играе с коалиция :))))) Май завиждате ? Като не мислите ще ривете на коалицията в краката ..... Коалицията е скромна а завистниците са цинични ,нагли ,злобни и МНОГО СКУЧНИ ЗА СЛУШАНЕ с техните плачевни тиради !

Куро

Куро 23.03.2023 0:26

Росна и е потхата.