Какви ги върши Божана Кацарова в "Сървайвър"?! Заляха я с невиждан хейт СНИМКИ

Какви ги върши Божана Кацарова в "Сървайвър"?! Заляха я с невиждан хейт СНИМКИ

Новият сезон на "Сървайвър" вече започна, а още с първите му епизоди градуса на напрежението нарастна сериозно. Страстите между участниците така се развихриха, че на моменти изглеждаха дори неконтролируемо.

Едно от звездните имена тази година в племето на Известните е това на готвачката Божана Кацарова, която познаваме покрай "Мастър Шеф" и която вече показва буйния си характер в риалити формата. И ако в предишния риалити формат, в който звездата й изгря, показваше завиден хъс и спортна злоба, то сега е направо неразпознаваема с действията си. До такава степен, че в социалните мрежи нямаше как да не й спестят недоброжелателните реплики.

Брутално порно със Стефани от "Сървайвър" взриви мрежата СНИМКИ 18+

"Божана няма капка възпитание и култура", пишат по повод представянето ѝ в първите дни на шоуто. "Някои от червените са страшно надути и злобни, специално готвачката, ММА боеца и тази с червения бански, дори не им знам имената", пише друга.

"Вече знам , че тази Божана е супер противно същество", "най анти-учасник", "Пълно падение", "Божана вместо да е пример за истинска бизнес дама, тя е пример за изключително вулгарна и проста жена, срам", гласят само част от останалите коментари, събрали най-много харесвания в социалните мрежи.

Благо Джизъса с нов прякор в "Сървайвър", не е за вярване как реагира СНИМКИ

"Божана няма капка възпитание и култура", пишат в мрежата по повод представянето ѝ в първите дни на шоуто.

"Някои от червените са страшно надути и злобни, специално готвачката, ММА боеца и тази с червения бански, дори не им знам имената", гласи друг коментар. "Вече знам , че тази Божана е супер противно същество", "най анти-учасник", "Пълно падение", "Божана вместо да е пример за истинска бизнес дама, тя е пример за изключително вулгарна и проста жена, срам", гласят само част от останалите коментари, събрали най-много харесвания в социалните мрежи.

Други пък отбелязват нещо, което можеше и да остане незабелязано покрай целия хейт - Божана е сложила силиконов бюст! "Още 500 кубика силикон да си сложи, дама няма да стане".

Дали Божана Кацарова ще залага на новите си прелести или ще покаже, все пак, и някакъв спортен хъс, предстои да разберем съвсем скоро, особено когато страстите в риалити формата закипят дотолкова, че да се заформят и първите интриги между участниците./show.blitz.bg