Фори Светулката напира за "Фермата", иска да буни духове преди изборите

Фори Светулката напира за "Фермата", иска да буни духове преди изборите

Изненадите в новия сезон на "Фермата" тепърва предстоят, особено когато броени седмици преди старта се говори упорито, че физически сили и бистър ум тази година ще мери дори и отец Христофор Събев, по-известен като Фори Светулката.

Въпреки че не е първа младост, Фори е решен да смени заниманията си по атомна физика с тежкия селски труд във "Фермата".

Бившият активист на СДС е на 73, но се хвали с кръвно 120/80, вегетарианец е, не пие алкохол и калява физическата си издръжливост с разходки от по минимум 5 км на ден.

Саня Борисова: Уча се от грешките си и продължавам напред!

Въпреки колоритната си биография в политиката и трите висши образования в момента Фори Светулката е редови пенсионер и едва свързва двата края, а участието в мащабното риалити ще му даде шанс да осребри популярността си.

Като отявлен екзорсист една от най-знаковите фигури от периода на прехода се е заканил пред последователите си, че иска да буни духовете от малкия екран преди местните избори.

Близки до екипа на продукцията издават, че Събев е успял да се свърже лично с водещите Иван и Андрей, за да преговаря с тях за място в шоуто. А какъв е бил техният отговор, съвсем скоро ще стане ясно.

Дидо от Д-2 още има болежки от "Фермата"

Христофор Събев определено би бил добро попадение в каста на предаването не само заради духовния си сан, но и заради острия език, с който винаги е коментирал социалните несправедливости и политическото статукво.

Биографията е повече от любопитна. Събев започва кариерата си като учител по физика, в средата на 80-те приема монашеството и лежи в затвора за дисидентска дейност, а в началото на 90-те влиза в Народното събрание като депутат от листата на СДС.

Скандален участник от "Фермата" приет по спешност в болница!

Последното си образование – оптоелекетроника в Техническия университет в Габрово, Светулката завършва през 2013 г. /show.blitz.bg

Коментирай