logo

Скандален участник от "Фермата" приет по спешност в болница

Скандален участник от "Фермата" приет по спешност в болница

Една от най-забележимите личности на Бургас Тома Талепов-Айляка е приет около 20 часа тази вечер в тежко състояние в МБАЛ Бургасмед.
Колоритният бургазлия Тома Талепов -Айляка, който снощи по спешност бе приет в МБАЛ Бургасмед, вече е стабилизиран и контактен, съобщава "Флагман".


Тома Талепов стана известен в цялата страна с участието с във „Фермата”.Талепов е личност, която целият Бургас познава. Някогашното лошо момче в последните години е пример за подражание –  радва се безумно много на 8-годишното си внуче и му отделя всяка свободна минута.

„От няколко дни действително не се чувствах добре, може би от една седмица имам високо кръвно и силно главоболие, но бях ангажиран с кораба „Посейдон” в Созопол и нямаше кога да отида на лекар. Вчера сутринта, докато бях на кораба ми прилоша, по обяд пак се почувствах много зле, а вечерта бях на една среща и буквално припаднах. Закараха ме до болницата. Благодаря на лекарите, които се погрижиха за мен. Чувствам се в сигурни ръце”, каза Тома Талепов.

Той говореше изключително бавно, което е неестествено за него, тъй като е изключително емоционална личност. В момента е включен на системи. Снощи е преминал серия от изследвания, направен му е и скенер и назначено лечение. Ще остане в болница поне 5 дни.

От няколко месеца Тома Талепов е зает с новия си проект - атракционът "Посейдон" в Созопол, който е с внушителни размери - най-големият подобен кораб в България. Става въпрос за 40-метров плавателен съд, който ще има една палуба за парти и друга - за ресторант. Последните няколко дни Папи е контролирал издигането на огромната статуя на бог Посейдон с тризъбеца. 

От години Талепов е превърнал името си в табела за качество и купон - гаранция, че щом той е ангажиран с даден проект, значи всичко в него е изпипано до съвършенство. Сред бургаския бизнес този подход е познат като "табела Айляк", а в пиара като "имидж назаем"./show.blitz.bg

Коментирай

sar

sar 01.04.2019 15:57

Поредната простотия в Созопол.