Дидо от Д-2 още има болежки от "Фермата"

Дидо от Д-2 още има болежки от "Фермата"

Оборудване на мечтаното домашно звукозаписно студио и почивки по света - в това инвестира стоте хиляди лева от победата си в четвъртия сезон на „Фермата“ Дидо от D2. Десет месеца след участието си в шоуто на Би Ти Ви обаче рок певецът още има силни болки в коляното.

Травмата на музиканта е от работата с животните и особено от клякането за доенето им, пише Lupa.bg. Тъй като бил прекалено висок, за да издържи в приведена позиция цялата манипулация, това натоварвало ставите му. Болките в колената обаче са единственият негатив, който Деян Каменов пази от престоя си на село и битката за оцеляване под открито небе.

Победителят от „Фермата” 4 Дидо си купува къща със соларен панел

Големият победител от „Фермата” 4 Дидо: Дадох чека за 100 000 на Юлия, макар че е с широки пръсти!

Престоя си във „Фермата“ Дидо сравнява с маратон, в който колкото повече се натоварваш, толкова по-бързо се възстановяваш. „Когато си на въздух и не хабиш нерви за пътен трафик и други дразнители, свързани с градската среда, имаш много по-високо КПД на почивка. Едно е да се напрегнеш за битките, в които тичаш, скачаш и се раздаваш няколко часа, друго е да имаш тежки физически задължения, да се справяш с тях педантично по цял ден, после дремваш и всичко започва отначало, ден след ден“, казва фронтменът на D2.

Дидо от D2 и Юлия работят активно за бебе

Към участниците в новия сезон Дидо има едно пожелание - да оставят егото си пред вратата на „Фермата“ и да не залагат на стратегията „Прецакай другите“. „Каквото и да си мислят, както и да се подготвят, ще се окаже, че не са готови за нищо от този сорт. Оцеляването в това шоу е екипна работа, и то много пипкава. Хем трябва да играеш за всички, хем да знаеш кога да покажеш възможностите си и да изпъкнеш. Не трябва да се доказваш всяка секунда, а да забравиш суетата и да гледаш да бъдеш полезен“, категоричен е музикантът./show.blitz.bg

Коментирай