Дидо от D2 и Юлия работят активно за бебе

Дидо от D2 и Юлия работят активно за бебе

Победителят от „Фермата” 4 Деян Каменов-Дидо и съпругата му Юлия активно работят за наследник, научи „ШОУ”. Двамата имат желание съвсем скоро да гушнат едно детенце и за целта са се отдали на любовта си.

Когато спечели „Фермата” Дидо даде първото си голямо интервю за "ШОУ", но много пъти преди това ни е загатвал желанието си семейството му да се увеличи. Вокалистът на D2 не крие, че има много силна и хубава връзка с 9-годишния син на своята любима – Игор, с когото, стига да има време, могат да играят по цял ден.

„В началото нямах добър подход към него, бях прекалено строг, но постепенно разбрах, че на децата трябва да се дава свобода и да им имаш доверие”, признава си все пак рок звездата, който вече е сигурен, че ще стане най-добрият баща не само за Игор, но и бъдещото му братче или сестриче.

Победителят от "Фермата" 4 Дидо си купува къща със соларен панел!

Припомняме, че Дидо и Юлия сключиха брак в Стария град на Несебър през август 2016-та година, а на романтичната им церемония край морето присъстваха само най-близките. Прелестната булка, която е бивш модел и дъщеря на бившия треньор на вратарите в „Металург” (Донецк) и „Левски” Игор Кулиш, бе облечена в семпла бяла рокля с тънки презрамки.

„Преди да срещна Деян никога не съм се чувствала толкова сигурна, не съм имала такава закрила от мъжа до себе си. Щастлива съм, че се намерихме и сме много щастливи един с друг”, сподели с нас още в началото на връзката им Юлия.

Когато Юлия вижда Дидо, се влюбва от пръв поглед. Чувствата й към музиканта стават факт по времето, когато тя все още е в процес на развод с футболиста Александър Князев. „Омекнаха ми коленете, когато Юлия ме целуна за първи път”, пък призна преди сватбата Дидо, а днес с радост потвърждава, че това усещането продължава да бъде факт, въпреки че двамата вече са семейна двойка./show.blitz.bg

Коментирай