Ето я жената до Симеон от "Игри на волята", не е за вярване с какво се занимава... СНИМКА

Ето я жената до Симеон от "Игри на волята", не е за вярване с какво се занимава... СНИМКА

Безспорно една от най-интересните фигури в "Игри на волята" този сезон е Симеон Станкович, който стана по-познат в последно време като Отшелника. Той е истински супергерой, както го описаха и водещите на предаването. 

Още във визитката си Симеон сподели, че женският сокол Хариет е съществото, което е до него през половината му живот. Но, оказва се, че има и една дама, която е част от живота му доста дълго време вече. Това е приятелката му Христина.

Участничка в "Игри на волята" вбеси зрителите! Ръсят обиди и клетви за нахалната Паулина СНИМКИ

И за разлика от Симеон, който не е толкова активен в социалните мрежи, приятелката му Христина, която е таекуондо състезател и тиктокър, има над 35 хил. последователи.

Смях! Неделчо от "Игри на волята" пусна комедиен сериал за шоуто и участниците ВИДЕО

Именно в TikTok тя разкри и дали го ревнува. Отговорът й е категорично "НЕ". "Аз съм горда жена, с естествена красота и не мисля, че която и да е участничка в "Игри на волята" ме превъзхожда с нещо", заяви тя във видео. 

От снимките ѝ в Instagram пък виждаме, че освен любовта към спорта, със Симеон споделят и поне още една страст - тази към соколите.

Коментирай

Хаха

Хаха 04.10.2021 17:50

Добре че си грозна

Алекс

Алекс 04.10.2021 20:47

Како Хриси много си яка. Ще се видим на тренировки.

абе,

абе, 05.10.2021 15:03

Нито ми е интересен участник нито ми е супергерой.Това са само суперлативи изричани от водещите защото това им шепнат сценаристите в слушалките в ушите.

Offf

Offf 07.10.2021 12:14

Pak vsichko ste propusnali, Simeon imashe storita v instagram, na koito mu zadavat vuprosi, pitaha go dali oshte si ima priqtelka, a toi otgovori, che veche nqma priqtelka sled 6 godishna vruzka. Nishto ne sledite...