logo

Ето го Топ 3 на най-дразнещите участници в "Мастършеф" според Бг-мама СНИМКИ

Ето го Топ 3 на най-дразнещите участници в "Мастършеф" според Бг-мама СНИМКИ

Кои са най-големите дразнители в "Мастършеф"? Позорна класация на трите най-злобни, надменни и лицемерни участници спретнаха потребителките в Бг-мама, които не пропускат епизод от кулинарното шоу и следят под лупа готвачите.

Под №1 на най-непоносимите кулинари съфорумките категорично поставиха самоуверената управителка на ресторант Теодора. "Непрекъснато демонстрира високомерие!", ядоса се бг-мамата с псевдоним Smileys.

Силвена Роу призна кои храни подобряват секса и удължават ерекцията

"Врътна един чийзкейк и айде нослето в небето!", не спести иронията си и потребителката PeacockLove. Специфичната дикция на участничката също стана обект на подигравки. "Претенции до Бога, а не може дори да говори правилно", коментираха форумните критички.

Най-голямо възмущение сред тях обаче предизвика лошото отношение на Теодора към театралната режисьорка Неда, която управителката на ресторант безцеремонно нарече "пишман готвачка".

Ето коя е любимата храна на проститутките СНИМКА

На второ място в анти-класацията бг мамите поставиха маркетинг мениджъра Петя, която се отличи с липсата на такт още на кастингите. В присъствието на годеника си тя заяви, че двамата предпочитали да си хапват, отколкото да правят секс, а изявлението й веднага беше сложено в графата "унизително за приятеля й".

Ето я рецептата за имунитет на Силвена Роу по време на изолация!

Бг-мамите захапаха готвачката и заради характера й. "Петя може и да има умения, но излъчва злоба. Как ръгаше консервата с кокосово мляко и псуваше! Викам да си ходи, напряга ме като я гледам", отсече Rabelitto. Кулинарните умения на амбициозната брюнетка също бяха определени като "въздух под налягане".

"Всеки път като види миди Петя казва, че знае супер рецепти. Но и с морския нокът се изложи, и с обикновените черни миди. Толкова ли няма реална самооценка?", размаха виртуален пръст потребителката Аглея.

"От Петя какво очаквате? Само като й видите снимките в Инстаграм, една няма реална. Как го прави, не знам, но на всяка е поне с 10-15 кг по-слаба, отколкото в предаването", обобщи PeacockLove.

Шаш! "Мис Дупе" гръмна в "Мастършеф" СНИМКИ

Красивата домакиня от Русе Виолина също не беше пощадена и влезе в класацията на най-дразнещи участнички под №3. Вечната й усмивка, съчетана с подчертано прилежно поведение, й извоюваха титлата "зубърката на класа". "И тя се хили като пача през цялото време", безпощадна беше Vmarinska.

Като най-симпатични участници в "Мастършеф" бг мамите посочиха студента Димитър, сервитьора Добата, безработния Красимир, копирайтъра Ивайло и театралната режисьорка Неда. Според съфорумките въпросните готвачи не само били по-интелигентни, но притежавали самоирония и успявали да понесат без драма неуспехите и критиките на журито./show.blitz.bg

Коментирай

ТУШ

ТУШ 30.04.2020 20:26

По-дразнещи от участниците са само водещите.....